Категорії товарів
Мило нарізне «Динний мус»
Рейтинг:
Поділитися:

Мило нарізне «Динний мус»

Як обрати смачну диню знаєте? Нещодавно сама навчилася визначати стиглість по смачному і солодкого аромату. А уявіть мило з таким ароматом. Соковитий, апетитний запах в отдушку «Динний мус» ми передамо в наше нове, Милко приготоване на рослинній англійської основі з додаванням пілінгу лимонної цедри. Ніжна пінка буде очищати кожен шматочок вашого тіла щодня.

Як обрати смачну диню знаєте? Нещодавно сама навчилася визначати стиглість по смачному і солодкого аромату. А уявіть мило з таким ароматом. Соковитий, апетитний запах в отдушку «Динний мус» ми передамо в наше нове, Милко приготоване на рослинній англійської основі з додаванням пілінгу лимонної цедри. Ніжна пінка буде очищати кожен шматочок вашого тіла щодня.

Що потрібно для приготування:

  • рослинна англійська основа для мила «Розтопи і залий», яка не містить лаурилсульфат натрію - 0,5 кілограма;
  • жовтий пігмент - 7 крапель;
  • білий пігмент (діоксид титану) - 7 крапель;
  • 0,5 чайної ложки пілінгу з цедри лимона;
  • 30 крапель аромату «Динний мус»;
  • силіконова форма для мила під нарізку на 0,5 кілограма;
  • посуд для плавлення основи - 3 штуки;
  • дерев'яні палички - 3 штуки;
  • спирт з розпилювачем;
  • ніж і дошка;
  • упаковка і декор для мила.
Мило нарізне «Динний мус»

Процес приготування:

  • 1.

    Мильну основу нарізаємо дрібно і плавимо.

  • 2.

    Отдушку додамо в масу і добре перемішати.

  • 3.

    На три порції (300/150/50 грам) розділимо основу в різні ємності.

  • 4.

    У порцію 150 грам додамо лимонний пілінг.

  • 5.

    У порцію 300 грам додамо жовтий пігмент.

  • 6.

    І в останню додамо білий пігмент.

  • 7.

    Все добре перемішати.

  • 8.

    Обробити спиртом форму.

  • 9.

    Частину основи з пілінгом вливаємо першу.

  • 10.

    Коли почне застигати, то додати поверхні нерівності.

  • 11.

    Далі вливаємо жовту основу і чекаємо, коли візьметься кіркою. Так само можна додати нерівності або перемішати.

  • 12.

    Беремо білу основу і по чуть-чуть вливаємо, попередньо розрізавши скоринку жовтого шару.

  • 13.

    Зверху посипаємо пілінгом цедри лимона.

  • 14.

    Спиртом бризкаємо поверхню і залишаємо остигати кілька годин в сухому місці.

  • 15.

    Далі дістаємо акуратно з форми на дошку і нарізаємо на порції.

  • 16.

    Упакуємо в прозорий пакетик і стрічку на свій смак.

Завантажити PDF Роздрукувати
Складові
На 100 г На 500 г
Інгредієнт
В рецепт
Відсоток
Фасовка
Ціна за 1 шт.
0,5
0,5
1
53.00
0,5
0,5
1
23.00
0,5
0,5
1
30.375
0,5
0,5
1
4.00
0,5
0,5
1
17.00
0,5
0,5
1
22.00
0,5
0,5
1
140.00

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар