Категорії товарів
Мило ручної роботи Медовий мус
Рейтинг:
Поділитися:

Мило ручної роботи Медовий мус

Шматочок медового мила нагадає про теплі сонячні дні, а солодкий аромат перенесе подумки десь на берег моря. М'яко піниться, дбайливо доглядає даруючи відчуття комфорту кожен день.

Мило ручної роботи "Медовий мус"

Шматочок медового мила нагадає про теплі сонячні дні, а солодкий аромат перенесе подумки десь на берег моря. М'яко піниться, дбайливо доглядає даруючи відчуття комфорту кожен день.

Ось така краса, приготована з любов'ю і зарядом енергії!

Що потрібно для приготування:

  • англійська основа Crystal honey - 500 грам;
  • жовтий пігмент - 6 крапель;
  • діоксид титану рідкий - 5 крапель;
  • мед натуральний - 1 ложка;
  • аромат "Медовий мус" - 15 крапель;
  • сухі квіти календули - 2 грами;
  • силіконова форма, на 500 грам ваги;
  • ваги кухонні;
  • ємності для плавлення основи 2 штуки;
  • дерев'яні палички для розмішування - 2 штуки;
  • спирт з розпилювачем;
  • верстат для нарізки брускового мила;
  • пакети прозорі, шнурочки для упаковки мила.
Мило ручної роботи Медовий мус

Процес приготування:

  • 1.

    Мильну основу ріжемо кубиками.

  • 2.

    Розділимо на дві частини - 300 грам і 200 грам;

  • 3.

    Плавимо в мікрохвильовій печі, не доводячи до кипіння.

  • 4.

    У ємність з 200 грам основи додамо 5 крапель діоксиду титану, 5 крапель аромату, половину ложки меду. У нас вийде маса білого кольору.

  • 5.

    Залишаємо остигати, щоб була не гаряча, а тепла.

  • 6.

    У ємність з 300 грам основи додамо 6 крапель жовтого пігменту, ароматизатор 10 крапель і половину ложки меду.

  • 7.

    Ретельно перемішати і обробити спиртом, а після вилити у велику форму.

  • 8.

    Жовта маса повинна взятися скоринкою. Тоді акуратно вводимо білу масу провертаючи ложкою і створюючи завитки.

  • 9.

    Поверхню основи обробимо спиртом і прикрасимо сухими квітами.

  • 10.

    На 2 години залишимо остигати в сухому місці.

  • 11.

    Витягуємо акуратно мило з форми. Розрізаємо на брусочки ножем.

  • 12.

    Потрібно підсушити в сухому місці приблизно добу.

  • 13.

    Проштампуємо іменним або будь-яким іншим штампом.

  • 14.

    Загорнемо красиво кожен шматочок і прикрасимо стрічкою або шнурочком.

Завантажити PDF Роздрукувати
Складові
На 100 г На 500 г
Інгредієнт
В рецепт
Відсоток
Фасовка
Ціна за 1 шт.
0,5
0,5
1
70.00
0,5
0,5
1
27.00
0,5
0,5
1
23.00
0,5
0,5
1
40.905
0,5
0,5
1
13.00
0,5
0,5
1
140.00
0,5
0,5
1
4.00
0,5
0,5
1
254.00
0,5
0,5
1
22.00

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар