Категорії товарів
Бальзам для губ «Ванільний поцілунок»
Рейтинг:
Поділитися:

Бальзам для губ «Ванільний поцілунок»

На порозі зима! Пора одягати рукавиці, шапочки, шарфи. Але, а як же бути нашій особі? Як уберегти наші губи від травм довкілля? Адже ні в який одяг їх не загорнеш. Відкрию вам супер засіб у цій статті.

На порозі зима! Пора одягати рукавиці, шапочки, шарфи. Але, а як же бути нашій особі? Як уберегти наші губи від травм довкілля? Адже ні в який одяг їх не загорнеш. Відкрию вам супер засіб у цій статті.

Хочеться швидше розповісти вам про цей лікувальний засіб для губ, який складається тільки з натуральних інгредієнтом. Воно буде вам виручалкою, тому що врятує і захищає від сухості. При особистій розмові ми насамперед звертаємо увагу на очі та рот. І як мені подобається натуральний колір, соковитість і блиск без помад. Відразу можна визначити, наскільки здорова людина. Здорові вуста – це здоровий організм.

У нашому бальзамі буде криниця корисних інгредієнтів – які знаходяться в оліях кокосу, какао, мигдалю. Отже, масло какао миттєво прибере сухість губ, загоюючи тріщини та дрібні рани. Можна цією олією користуватися навіть окремо. Тим більше, воно має смачний аромат шоколаду. Олія мигдалю розгладить усі зморшки тим самим, омолодивши шкіру. А за допомогою олії кокосу губи будуть зволожені та наповнені корисними мікроелементами. Соєвий віск – один із основних компонентів нашого продукту. Завдяки йому бальзам виходить ніжний, маслянистий та світлий на колір. Як бачите, стільки корисних натуральних продуктів буде у цьому еліксирі краси. Роблячи його своїми руками, ви на 100% будете впевнені як продукція. Можна сміливо презентувати мамам, сестрам, дочкам та чоловікам.

А тепер приступимо до справи. Наш рецепт розрахований приблизно на 10-15 тубусів чи спеціальних баночок для бальзаму. У тубусі, звичайно, зручніше використовувати. А у баночках виглядає симпатичніше. Рекомендую перевірити рецепт, а надалі готувати на 20-30 одиниць. Часом приблизно так само виходить, а на виході більше продукції.

Бальзами бувають різні: рідкі та тверді. У нашому випадку тверда і тому дуже економна у використанні. Бальзам для губ утворює такий бар'єр для ніжної шкіри, щоб зберегти її модою на довгі роки. Беріть його із собою скрізь і сонячне проміння, вітер, мороз не зіпсують настрій.

Наш чудодійний бальзам має ніжний аромат ванілі. Він ненав'язливий солодкий, наче морозиво тане на вустах. Абсолютно універсальний, тому що немає кольору. Підійде для використання навіть чоловікам, а дітки будуть у захваті. «Ванільний поцілунок» на ваших губах запам'ятатися коханій людині.

Що потрібно для приготування:

1. Соєвий віск - 25 грам;

2. Олія мигдалю - 10 грам;

3. Кокосова олія - 10 грам;

4. Пальмова олія - 8 грам;

5. Олія какао нерафінована - 10 грам;

6. Віддушка - "Ваніль" - 5 крапель;

7. Ваги електронні кухонні;

8. Рукавички;

9. Тубуси та баночки для бальзаму - 10-15 штук;

10. Скляна ємність для інгредієнтів – 1 штука;

11. Ложка для помішування;

12. Шприц без голки (для наповнення баночок бальзамом);

13. Посуд для водяної лазні (каструля маленька та кілька склянок води).

Бальзам для губ «Ванільний поцілунок»

Процес приготування:

  • 1.

    ∙ Підготуємо місце для роботи.

  • 2.

    ∙Працюємо у рукавичках.

  • 3.

    ∙Інгредієнти мають бути чітко зважені та підготовлені до роботи.

  • 4.

    ∙На вогонь поставимо каструлю з водою та нагріваємо, щоб можна було плавити інгредієнти. Можна замінити варіантом плавлення у мікрохвильовій печі.

  • 5.

    ∙ Беремо термо-склянку і кладемо в нього соєвий віск.

  • 6.

    ∙Занурюємо акуратно у нагріту воду склянку.

  • 7.

    ∙ Коли віск почне плавитися, додамо масло какао (воно тверде і довше плавиться).

  • 8.

    ∙ Далі кладемо олію кокосу, мигдалю та пальми.

  • 9.

    ∙ Весь цей час потрібно помішувати інгредієнти.

  • 10.

    ∙ Коли олії та віск стануть рідкими, дістаємо з водяної лазні.

  • 11.

    ∙Додаємо аромат.

  • 12.

    ∙ Далі набираємо в шприц потрібний об'єм маси та заповнюємо акуратно всі ємності для бальзаму. Таким шприцем дуже зручно працювати, тому що ви набираєте чіткий милі метраж, який вміщує тубус та чітко наповнюєте його.

  • 13.

    ∙ Залишаємо в сухому прохолодному місці. За кілька годин все застигне і бальзам готовий.

Завантажити PDF Роздрукувати
Складові
На 100 г На 500 г
Інгредієнт
В рецепт
Відсоток
Фасовка
Ціна за 1 шт.
0,5
0,5
1
54.00
0,5
0,5
1
31.00
0,5
0,5
1
51.00
0,5
0,5
1
54.00
0,5
0,5
1
60.00
0,5
0,5
1
32.785
0,5
0,5
1
254.00
0,5
0,5
1
12.00
0,5
0,5
1
61.00

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар