Категорії товарів
Мило з нуля на рисовому відварі
Рейтинг:
Поділитися:

Мило з нуля на рисовому відварі

Тільки для цінителів натурального продукту. Представляю вам мило, приготоване з масел і луги, а також на рисовому відварі. Воно без барвників і без складних форм. Просте і природного кольору, ніж та приваблює.

Тільки для цінителів натурального продукту. Представляю вам мило, приготоване з масел і луги, а також на рисовому відварі. Воно без барвників і без складних форм. Просте і природного кольору, ніж та приваблює. Цей рецепт мила, який ми розберемо нижче, чудово підійде для новачків в миловарінні "з нуля". Аромат його невимушений і просто чудовий з нотками ванілі, але не нудотний. І пінка у нього кремова м'яка і досить густа. З таким милом можна бути спокійним в плані алергії і подразнень. Воно натуральне не по словах, а по своєму складу. Масла, що входять до складу - олія кокосова, пальмова, оливкова, відвар рису. Ці масла вступають в реакцію з лугом і через певний час (тижнів зо два і більше) ми отримуємо готовий екологічний продукт.

Приготувавши мило з нуля холодним способом, вам захочеться ще експериментувати. В такому милі ви будете впевнені, так як знаєте його склад від і до. Ви знаєте, що косметика на основі рису прекрасно зволожує шкіру, робить її м'якуватою, допомагає освітлити пігментацію, розгладити зморшки, зняти свербіж і заспокоїти шкіру від подразнень. Вважається, що рис популярна культура в східних країнах. З рису робили пудру в стародавні часи, щоб шкіра була молодою і сяяла красою.

Приготування мила справа трудомістка, але і дуже захоплююче. Важливо дотримуватися правил безпеки, тоді все пройде гладко і красиво.

Упакуйте такі шматочки в шорстку крафтового папір, так як вона найбільше підійде для нашого еко-мила. Одного шматочка мила вам вистачить на довго, особливо якщо будете зберігати в сухому місці. Кремообразная пінка змінного мила виходить з нашого шматочка. Цей продукт створює ефект намасліванія шкіри відразу відчувається поживність процедури. Любіть своє тіло і проявляйте турботу з любов'ю, а воно вам відповість вдячністю. Еко-косметика зараз набирає популярності і мене це радує. Упаковка повинна бути відповідною, з еко матеріалів. З турботою про себе і про нашу землю !!!

Що потрібно для приготування:

Нам знадобляться інгредієнти, які потрібні будуть для процесу приготування мила:

1. Кокосове масло рафінована - 75 грам;

2. масло оливи - 136 грами;

3. пальмоядровое масло - 136 грама;

4. рисовий відвар - 123 грами;

5. каустична сода (луг NaOH) - 48 грам;

6. по 15 крапель аромату "Бурбонская ваніль" і "Сандал";

7. пластикові миски - 2 штуки;

8. ємність для інгредієнтів - 4 штуки;

9. ложка і дерев'яні палички для помішуючи;

10. спирт 70% з розпилювачем;

11. силіконова форма в формі кола, овалу, квадрата - 4-5 штук;

12. ваги кухонні;

13. блендер занурює;

14. термометр;

15. сито маленьке;

16. захисні інструменти - рукавички, окуляри, фартух, респіратор або маска;

17. дошка для дозрівання мила.

Мило з нуля на рисовому відварі

Процес приготування:

  • 1.

    • В першу чергу подбаємо про техніку безпеки одягнувши захист: респіратор або маску, спеціальні окуляри, рукавички латексні. З каустичною содою будемо гранично обережним, тому що якщо вона потрапить на тіло або меблі, то зіпсує і зашкодить її. Так само її небезпечно вдихати. Тому відкриваємо вікна обов'язково. А при можливості працюємо на свіжому повітрі.

  • 2.

    • застелити робочу зону газетами або пергаментом. Важливо бути точним і педантичним на кожному кроці.

  • 3.

    • Візьмемо підготовлений і охолоджений відвар рису, а в нього по маленькими порціями насипаємо NaOH. Колір відвару може зміниться.

  • 4.

    • Чекаємо, коли температура досягне 36-46 градусів.

  • 5.

    • Пізніше візьмемо зважені масла. Масло кокоса і пальмоядровое розтопити в мікрохвильовій печі.

  • 6.

    • Всі масла з'єднаємо і перемішаємо в одному посуді. Дочекаємося температури 36-40 градусів.

  • 7.

    • Для того, щоб з'єднати луг і масла, вони повинні бути приблизно однієї температури в різниці не більше 10 градусів.

  • 8.

    • Важливо! Через ситечко виливаємо каустичну соду в посуд з маслами.

  • 9.

    • Беремо блендер і збиваємо до стану збитих вершків. Цей етап називається отримання сліду.

  • 10.

    • Додаємо наші аромати і ретельно перемішати, але вже ложкою.

  • 11.

    • Наші силіконові форми опрацюємо спиртом.

  • 12.

    • Ложкою викладаємо масу у формочки.

  • 13.

    • Поверхня розрівняти ложкою або ножем.

  • 14.

    • Беремо кожну форму і протряхіваем її постукуючи. Так вийде зайве повітря, щоб уникнути пустот в милі.

  • 15.

    • Бажано накрити майбутнє мило харчовою плівкою, а потім рушником.

  • 16.

    • Залишимо в теплі, на батареї або біля духовки, наприклад.

  • 17.

    • Через добу (не раніше) дістаємо мило з форм і дамо йому просохнути.

  • 18.

    • Викладаємо на дошку для того, щоб просохла. Обрізаємо краю, щоб згладити їх.

  • 19.

    • Рекомендую кожне мило зважити. Вийде за вагою 90-110 грамів.

  • 20.

    • Якщо у вас є фірмовий або декоративний штамп, тоді зараз час проштампувати.

  • 21.

    • Відправляємо мило на дозрівання тижні на три в темне і сухе місце. Так пройдуть всі необхідні реакції і мило буде готове до використання.

  • 22.

    • Коли мило дозріє, його можна упакувати в коробку або папір.

Завантажити PDF Роздрукувати
Складові
На 100 г На 500 г
Інгредієнт
В рецепт
Відсоток
Фасовка
Ціна за 1 шт.
0,5
0,5
1
25.00
0,5
0,5
1
50.00
0,5
0,5
1
45.00
0,5
0,5
1
53.00
0,5
0,5
1
15.635
0,5
0,5
1
17.00
0,5
0,5
1
45.00
0,5
0,5
1
234.00
0,5
0,5
1
160.00
0,5
0,5
1
12.00

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар