Категорії товарів

Перше мило з основи яблучний блиск

Перше мило з основи яблучний блиск

Якщо ви перший раз вирішили взятися за миловаріння, радимо вам почати з найбільш простого мила щоб набратися досвіду і почати створювати мильні шедеври. Перед початком роботи обов'язково прочитайте нашу статтю з техніки безпеки і перечитуйте її часто, навіть коли станете асом у своїй справі.

Для початку вам необхідно підготувати всі інгредієнти, а також посуд, в якому ви будете готувати ваше мило.

Вибір посуду залежить від методу, за допомогою якого ви будете плавити основу. Якщо ви скористаєтеся мікрохвильовою піччю - виберіть невелику ємність, яка підходить для цих цілей. Якщо ви будете плавити основу на водяній бані - підготуйте каструлю побільше, в яку ви зможете налити достатню кількість води і помістити ємність з основою.

Також вам знадобляться кухонні ваги, ніж, обробна дошка, вилка або ложка для розмішування основи.

Рецепт мила з основи для новачків

  • 100г прозорої мильної основи
  • ½ ч.л. базової олії зародків пшениці
  • 2-3 краплі зеленого харчового барвника
  • Гліттер голографічний сріблястий
  • 7-10 крапель запашки яблуко Golden
  • Спирт в пульверизаторі.

Як приготувати першу мило з основи яблучний блиск

  1. Приготуйте всі інгредієнти, ретельно вивчіть послідовність дій, врахуйте, що основа застигає досить швидко і ви повинні бути напоготові.
  2. Наріжте 100г мильної основи на невеликі кубики з довжиною ребра 1 см.
  3. Поставте плавитися мильну основу на водяну баню або в мікрохвильову піч. Якщо ви ставите в мікрохвильову піч, ставте на 10-15 секунд, діставайте, перемішуйте і знову ставте. Основа повинна розплавитися, але не закипіти. Не допускайте перегрівання основи, це може зіпсувати ваше мило.
  4. Коли основа повністю розплавилася, додайте в неї зелений барвник і перемішайте до отримання однорідного кольору.
  5. Після барвника додайте глітер, його кількість залежить від ваших потреб в блиску, ми додали на кінчику ножа для легкого мерехтіння. Також перемішайте.
  6. Введіть базову олію, воно додасть вашому милу необхідні властивості - пом'якшення шкіри і зволоження.
  7. В останню чергу додайте ароматизатор. Запашку варто вводити в вже трохи охоловшу основу, так як вона володіє летючими властивостями і може випаруватися і не залишити потрібного запаху. Знову перемішайте.
  8. Поставте вашу форму туди, де мило буде застигати.
  9. Збризніть форму спиртом, вилийте в форму мило і знову збризніть спиртом щоб прибрати бульбашки з поверхні. І не пересувайте форму 1-2 години поки мило не застигне повністю.

Через 1-2 години можете виймати ваше мило з форми. Пакувати мило в плівку краще через добу, щоб воно не покрилося крапельками води. Прикрасьте ваше мило, якщо хочете його подарувати або просто насолодитеся своїм першим творінням. Примітка

Якщо глітер осів на дно форми - основа була дуже гарячою, а значить рідкою, гліттер не осідає в більш в’язкій основі, яка трохи охолола. 


Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Рекомендовані товари