Категорії товарів

Кокосульфат натрію (Sodium Coco Sulfate)

Артикул: 4396-3417
Бренд:
Индия
Рейтинг:
Артикул: 4396-3417
41.00 грн
шт
Бренд:
Индия
Артикул: 4396-3417
Способи доставки
  • Самовивіз
    БЕЗКОШТОВНО
  • Кур'єром по Києву
    0-60грн
Безкоштовна доставка від 900 грн
  • Нова Пошта
    от 30грн
  • Інші транспортні служби
    от 25грн
(Укрпошта, Делівері, Автолюкс и др.)

Кокосульфат натрію (SODIUM COCO SULFATE) -   це поверхнево-активна речовина (ПАР), що отримується з кокосової олії. Є природною альтернативою лаурилсульфат натрію (SLS), так як менше сушить і подразнює шкіру.

Кокосульфат натрію користується особливою популярністю при виготовленні натуральних шампунів завдяки своїм значним косметичним властивостям: 
- дуже велике піноутворення; 
-легко поширюється по всьому об'єму волосся; 
-добре змивається; 
-волосся стає легким; 
-менше сушить і подразнює шкіру, на відміну від лаурилсульфат натрію; 
-Дозволяє створювати шампуні з додаванням рослинних олій, як рідких так і твердих, без зниження піноутворення; 
-підходить для всіх типів волосся.

Високі піноутворюючі властивості дозволяють створювати ефективні миючі засоби. Компонент дуже простий в користуванні і підходить для використання новачками.

Косметичне застосування: 10-90% 
- шампунь твердий - 20-80%; 
- плитка для душа - 20-50%; 
- зубні пасти, пудри для душа - 2-5%; 
- со-ПАР для рідких піномиючих засобів - 5-90%.


Запобіжні заходи:   в разі потрапляння в очі рясно і довго промивайте їх чистою прохолодною водою.

Простий рецепт твердого шампуню: 
- Sodium coco sulfate - 80% 
- Базова олія: рідка або тверда- 10% 
- Вода-10%

Використання компонента проходить за наступною схемою: компонент нагрівають на водяній бані, додавши до нього 10% води. Перед нагріванням кокосульфат натрію краще розтовкти в ступі, так як він досить погано плавиться. Не перестаючи помішувати, доведіть суміш до консистенції густої маси, після чого до неї додають активи, ефірні масла і екстракти. Після цього залийте складу в формочку і відправте його в холодильник мінімум на 15 хвилин. Дістаньте шампунь і дайте йому остаточно висохнути протягом двох діб.

Високі піноутворюючі властивості дозволяють створювати ефективні миючі засоби. Компонент дуже простий у використанні і підходить для використання новачками.

           

Олена
Вже не вперше беру даний засіб для виготовлення твердого шампуня. Мені подобається
Анжелика Шинкарь
Взяла на пробу для сухого шампуня 100 г, сделала два разных, один уже затестила, очень понравился! Лучше, чем промышленные и лучше, чем шампуневое мыло, которым пользовалась раньше. Никакой пленки на волосах, волосы легкие и уже вижу, что не требуют настолько быстрого мытья, которое нужно было раньше.
Галина
Мне понравилось. Делать шампунь довольно таки не сложно. Волосы дольше остаются чистыми.
Написати відгук

Похожие товары

Ламесофт (Lamesoft PO 65) ПАВ

Ламесофт (Lamesoft PO 65) ПАВ

58.00 грн

ПАР Кокоіл ізетіонат натрію

ПАР Кокоіл ізетіонат натрію

22.00 грн

Коко-Глюкозид (Coco-Glucoside)

Коко-Глюкозид (Coco-Glucoside)

45.00 грн

Кокамідопропілбетаїн 45% CAPB

Кокамідопропілбетаїн 45% CAPB

22.00 грн

Полісорбат-20 (ERCASORB 2020 FD)

Полісорбат-20 (ERCASORB 2020 FD)

14.00 грн

Кокамідопропілбетаїн 30% CAPB

Кокамідопропілбетаїн 30% CAPB

22.00 грн

Рекомендовані товари