Категорії товарів

Сквалан оливковий 10мл (1шт)

Артикул: 4595
Рейтинг:
Артикул: 4595
83.00 грн
шт
Артикул: 4595
Способи доставки
  • Самовивіз
    БЕЗКОШТОВНО
  • Кур'єром по Києву
    0-60грн
Безкоштовна доставка від 900 грн
  • Нова Пошта
    от 30грн
  • Інші транспортні служби
    от 25грн
(Укрпошта, Делівері, Автолюкс и др.)

INCI : Squalane 
Опис : Вихідною речовиною є сквален , який отриманий з неомиляємої фракції оливкової олії. Шляхом каталітичного гідрування сквален отримують Сквалан . 
Назва сквален походить від латинського Squalus - акула, печінка якої багата цим з'єднанням. Крім печінки акул, сквален зустрічається в значній кількості в оливковій, пальмовій, амарантовій оліях, а також в оліях з авокадо, зародків пшениці і рисових висівок. синтезується сквален в основному в сальних залозах і є одним з ключових компонентів шкірного жиру і гідроліпідної мантії, відповідальним за здоровий і цілісний вигляд поверхні шкіри. 

Характеристика 
Сквалан є прозоре масло без кольору і запаху, високостабільного і чудово адаптоване для застосування в косметичних і фармакологічних препаратах. 
Кислотне число: <0,01 
Число омилення: 0,4 
Йодное число: 3,4 
Щільність (при 20 ℃): 0,827 
Коефіцієнт заломлення (при 20 ℃): 1,457 
Вміст основної речовини: 93,6% 
Сквалан розчиняється в мінеральних оліях, рослинних оліях і неполярних розчинниках. 
Він не розчиняється в полярних розчинниках 

Властивості 
C точки зору дерматології, сквалан - високоякісний емолент (пом'якшувальний агент). 
Завдяки природному спорідненості з шкірою, він легко проникає через епідерміс, не залишаючи почуття жирності, одночасно надаючи шкірі відчуття м'якості і шовковистості. Це пояснюється тим, що сквален - основний вуглеводень ліпідів поверхні шкіри, що становить 15% себума шкіри дорослої людини. 
Дослідження показали, що сквалан НЕ є комедогенним , на відміну від тригліцеридів і жирних кислот шкірного сала 
При нанесенні на шкіру сквалан легко розподіляється, утворюючи захисну плівку, яка перешкоджає втраті вологи, що, в свою чергу, сприяє поліпшенню шкірного дихання. 
Рекомендується для сухої і обвітреної шкіри. 
Великий інтерес до використання сквалану обумовлений, головним чином, його природною сумісністю зі шкірою, нетоксичність , високою стабільністю і приємним відчуттям шовковистості косметичних препаратів, в яких він застосовується. 
За рахунок своєї високої стабільності і низькою хімічною реактивностю сквалан НЕ інтерферує з активними речовинами косметичних формул. 
Сквалан не бере участі в метаболізмі і виводиться з організму без змін природним шляхом. 

Області застосування 
Сквалан може застосовуватися в різних косметичних продуктах, кремах, сонцезахисні засоби, засоби по догляду за волоссям, маски для обличчя, маслах для ванн. 
Сквалан представляє інтерес для рецептур, в яких необхідною умовою є збереження зовнішнього вигляду і якості препарату при низьких температурах (кошти для холодного клімату, для занять зимовими видами спорту) тому він має низьку точкою застигання. 
Володіючи абсолютною сумісністю з маслами і липофильними субстанціями, сквалан може легко емульгованих, створюючи приємні на вигляд, компактні і блискучі емульсії. 
Сквалан є чудовим дисперсант для пігментів (помади і т.д.) 
Завдяки здатності регулювати дифузію запашних речовин, сквалан може використовуватися як фіксатор ароматів. 

Концентрація : Кількість вводиться в рецептури сквалану широко варіюється. У деяких рецептурах використовується менше 1%, тоді як в інших - більше 50%. Оптимальний рівень становить 5 - 15%. 
Спосіб застосування : Сквалан вводиться в косметичні препарати точно так же, як і інші масла (і т.д.) при виробничій температурі (до 96 ° C). При цьому він має важливу перевагу - термостабильностью . 
Зберігання : Сквалан абсолютно стабільний і стійкий до окислення.

Джерело: forum.aromarti.ru

 

Поки немає відгуків
Написати відгук

Полікватерніум 10 (кондиціонер)

Полікватерніум 10 (кондиціонер)

48.00 грн

Циклометикон

Циклометикон

28.00 грн

Диметикон 350St

Диметикон 350St

23.00 грн

Ізононіл Ізононоат (Ultrafeel ININ, Ланол 99)

Ізононіл Ізононоат (Ultrafeel ININ, Ланол 99)

43.00 грн

Фракційна кокосова олія (капрілік / капрік тригліцериди)

Фракційна кокосова олія (капрілік / капрік...

35.00 грн

Амодіметікон (водорозчинний силікон)

Амодіметікон (водорозчинний силікон)

104.00 грн

Рекомендовані товари