Категорії товарів

Водорозчинна олія Мигдалю

Артикул: 1598-2184
Бренд:
Италия
Рейтинг:
Артикул: 1598-2184
18.00 грн
шт
Бренд:
Италия
Артикул: 1598-2184
Способи доставки
  • Самовивіз
    БЕЗКОШТОВНО
  • Кур'єром по Києву
    0-60грн
Безкоштовна доставка від 900 грн
  • Нова Пошта
    от 30грн
  • Інші транспортні служби
    от 25грн
(Укрпошта, Делівері, Автолюкс и др.)

Водорозчинна олія мигдалю набула популярності ще з часів єгипетських цариць, які використовували цю речовину для краси своєї шкіри.

Характеристики олії:

Зовнішній вигляд при 25 град.Цельсія: прозора масляниста рідина
рН (5% розчин): 7,94
Розчинність: в воді формує гелеподібні розчини
Число омилення: 43,44 мгКОН / г
Вода (Карл Фішер): 0,28%
Кислотне число: 0,76 мгКОН / г

Косметичні властивості:

Олія мигдальних горіхів володіє поживними властивостями, містить вітамін Е і є антиоксидантом, стимулює роботу сальних залоз і тим самим покращує стан жирної шкіри. Олеїнова кислота, що міститься в мигдалевій олії, легко поглинається поверхнею шкіри, має омолоджуючу, живильну, загоювальну дію.

Використовується для будь-якого типу шкіри, позбавляє її від лущення, запальних процесів і подразнення.

Косметичні засоби з вмістом олії мигдалю використовуються для:

- надання заспокійливого ефекту при догляді за запаленими ділянками шкіри;
- живленнясухої, втомленої шкіри обличчя і тіла, схильної до запальних процесів;
- зволоження зрілої і сухої шкіри обличчя;
- відновлення балансу жирної шкіри;
- позбавлення екземи та дерматитів;
- загоєння термічних опіків і дрібних травм;
- позбавлення від розтяжок, грубих ділянок шкіри і профілактиці целюліту.
- лікування сухого і жирного волосся, а також запобігання його випадінню.

Методики застосування:

Використовується як в чистому вигляді, так і в якості добавки від 10-50%. Дуже хороший ефект дає при масажі при додаванні до 10% до інших олій та ефірних олій.

Зберігання: Зберігати в темному прохолодному місці при кімнатній t або в холодильнику. Можливе помутніння олії, усувається нагріванням до + 15С.

  • Классификация Рафіноване
Евгения
такое масло как миндальное, я применяла в качестве питания для волос. делала различные маски для укрепления и блеска ...и очень довольна результатом ! поэтому приобретаю его уже не в первый раз .
Написати відгук

Похожие товары

Водорозчинна олія Ши(Каріте)

Водорозчинна олія Ши(Каріте)

38.00 грн

Водорозчинна олія Жожоба

Водорозчинна олія Жожоба

38.00 грн

Водорозчинна олія Авокадо

Водорозчинна олія Авокадо

18.00 грн

Водорозчинна олія Бабассу

Водорозчинна олія Бабассу

20.00 грн

Водорозчинна олія Макадамії

Водорозчинна олія Макадамії

21.00 грн

Водорозчинна олія Бавовни

Водорозчинна олія Бавовни

20.00 грн

Рекомендовані товари