Категорії товарів

Віск рисових висівок

Артикул: 5311-7942
Бренд:
Китай
Рейтинг:
Артикул: 5311-7942
35.00 грн
шт
Бренд:
Китай
Артикул: 5311-7942
Способи доставки
  • Самовивіз
    БЕЗКОШТОВНО
  • Кур'єром по Києву
    0-60грн
Безкоштовна доставка від 900 грн
  • Нова Пошта
    от 30грн
  • Інші транспортні служби
    от 25грн
(Укрпошта, Делівері, Автолюкс и др.)

INCI: Oryza sativa (Rice) brain wax
Зовнішній вигляд: біло-жовті гранули
Йодне число: 8,2
Число омилення: 81,5 мг КОН / г
Температура плавлення 78,4 С
Розчинність: жиророзчинний

Віск рисових висівок - натуральний продукт, отриманий з олії рисових висівок. За своїми властивостями схожий з канделлільским і карнаубським восками, має відмінну сумісність зі шкірою і високу стабільність. Підходить для веганських рецептур як альтернатива бджолиного воску. Створює легкі, сенсорно приємні текстури.

Хімічний склад: ефіри аліфатичних жирних кислот (пальмітинової, бегеновой, лігноцериновою і ін) з церіловий (С26), міріціловий (С30) жирними спиртами (полікозанолом). Може містити сквален, фітостероли, фософоліпіди, токофероли і токотрієноли, октокозанол, триаконтанол.

Основна дія воску рисових висівок:

  • - вологоутримуюча
  • - пом'якшувальна
  • - протизапальна
  • - антиоксидантна
  • - сонцезахисна
  • - капіляропротекторна

 

Застосування в косметиці:

  • - як основний структуроутворювач в бальзами для губ; підходить для літніх рецептур, оскільки має високу температуру плавлення; не змінює відтінок бальзаму;
  • - в будь-яких твердих пеномоючих рецептурах - тверді шампуні, кондиціонери, гелі для душу, масляні плиточки для тіла; може застосовуватися в милі з нуля;
  • - як окклюзівна, стабілізуюча і загущуюча добавка в крем; в захисні зимові креми і крем для рук; підходить для денних рецептур,
  • - в якості основи лікувальних бальзамів, носія ефірних олій, СО2 екстрактів і інших жиророзчинних активів, з власною протизапальною активністю.
  • - в складі твердих духів, декоративної косметики (помада, туш).

 

Стандартне дозування 0,5-10%, але при необхідності можна збільшити.

Вера
Отличный продукт в изготовлении помады и бальзамов для губ.
Людмила
Якісний продукт, добре підходить для бальзамів.
Написати відгук

Похожие товары

Віск пальмовий (Suria Palm Wax)

Віск пальмовий (Suria Palm Wax)

20.00 грн

Віск бджолиний

Віск бджолиний

45.00 грн

Віск Бджолиний білий (пластини)

Віск Бджолиний білий (пластини)

26.00 грн

Віск Емульсійний

Віск Емульсійний

21.00 грн

Віск Троянди (Rosa Damascena Extract)

Віск Троянди (Rosa Damascena Extract)

95.00 грн

Віск Троянди (Rosa Multiflora Flower Wax)

Віск Троянди (Rosa Multiflora Flower Wax)

111.00 грн

Рекомендовані товари