Категорії товарів

Рідкий екстракт Лаванди гліколевий

Артикул: 859-19
Бренд:
Украина
Рейтинг:
Артикул: 859-19
19.00 грн
шт
Бренд:
Украина
Артикул: 859-19
Способи доставки
  • Самовивіз
    БЕЗКОШТОВНО
  • Кур'єром по Києву
    0-60грн
Безкоштовна доставка від 900 грн
  • Нова Пошта
    от 30грн
  • Інші транспортні служби
    от 25грн
(Укрпошта, Делівері, Автолюкс и др.)

Рідкий екстракт Лаванди на ПГО

Опис: натуральний рослинний екстракт, відповідає філософії біо-косметики.
Склад: пропіленгліколь, екстракт квітів лаванди.
Частини рослини: квіти.
Концентрація використання: 2 10% (зазвичай 3 - 5%).
Умови використання: додавати в кінці приготування крему. Розчиняється в воді. Чи не нагрівати більше 40 градусів.

Хімічний склад: Квітки лаванди містять до 3% ефірної олії, флавоноїди, вітаміни, мінеральні речовини, гіркоти, смоли, дубильні речовини (до 12%) і ін.

Лаванда здавна застосовується в косметології як чудовий заспокійливий,  зміцнюючий та освіжаючий засіб. Екстракт лаванди безцінний для догляду за шкірою будь-якого типу, завдяки омолоджуючим властивостям і балансуючим ефектам. Лаванда очищає і живить шкіру, покращує мікроциркуляцію, зволожує її, знімає подразнення і лущення. Також, лаванда володіє чудовими в'яжучими і підтягуючими властивостями, тому що містить фітонциди, що мають антибактеріальноу і протизапальну дію, а завдяки наявності поліфенолів, екстракт лаванди заспокоює і пом'якшує подразнену шкіру.

У косметології лаванда незамінна для людей з чутливим типом шкіри. Екстракт лаванди містить ефірну олію, каротин, жирні кислоти і речовини, які активізують обмінні процеси в шкірі, сприяє виділенню жирового секрету, що дуже корисно при сухій шкірі і для припинення свербежу. Настої з лавандою, шампуні і бальзами дуже корисні для волосся. Вони покращують циркуляцію крові біля коріння і допомагають впоратися з лупою.

Фахівцями лабораторії Chanel екстракт лаванди був обраний, як основний компонент зволожуючого крему Hydramax +, так як він покращує структуру шкіри, сприяє синтезу протеїнів, зміцнюючи архітектуру клітин, а в поєднанні з екстрактом морського крітмум, він активізує вироблення церамідів для посилення і підвищення щільності міжклітинної речовини.

Екстракт лаванди - це чудовий засіб від сонячних опіків, прищів і ранок на шкірі, тому його дуже часто застосовують в косметичних засобах по догляду за шкірою після засмаги.

Екстракт лаванди незамінний в засобах по догляду за руками, так як він нормалізує ліпідний баланс нігтьової пластини, знову повертаючи їй еластичність.

Дія:
- заспокійлива і пом'якшувальна;
- в'яжуча та антисептична;
- відбілююча;
- сприяє нормалізації виділення жирового секрету;
- покращує циркуляцію крові біля коріння волосся, стимулюючи його ріст;
- активізує обмінні процеси в шкірі;
- знімає подразнення і лущення шкіри.

Застосування в косметиці:
- заспокійливі і зволожуючі креми
- креми і лосьйони для жирної і вугруватої шкіри;
- відбілюючі шкіру засоби;
- засоби по догляду за сухою, роздратованою та шкірою, що лущиться;
- креми для догляду за шкірою після засмаги.

джерело: http: //forum.аroma-beauty.ru

Руслана
Добавила в мило,для проблемной кожи находка
Написати відгук

Похожие товары

Екстракт Грейпфрута гліколевий

Екстракт Грейпфрута гліколевий

19.00 грн

Екстракт листя Волоського горіха гліколевий

Екстракт листя Волоського горіха гліколевий

19.00 грн

Рідкий екстракт Кропиви гліколевий

Рідкий екстракт Кропиви гліколевий

19.00 грн

Рідкий екстракт Ламінарії гліколевий

Рідкий екстракт Ламінарії гліколевий

19.00 грн

Поліфеноли винограду (екстракт пропіленгліколевий)

Поліфеноли винограду (екстракт...

39.00 грн

Рідкий екстракт Огірка гліколевий

Рідкий екстракт Огірка гліколевий

19.00 грн

Рекомендовані товари