Категорії товарів

Лавандова насолода мило з нуля

Лавандова насолода мило з нуля

"Лавандова насолода "мило" з нуля "

Мило для тих, кому необхідно розслабитися. Воно буде містити ефірне масло лаванди і сухоцвіти лаванди. Відмінний рецепт для початківців. Моє перше мило зварене "з нуля" складається з натуральних олій: оливкової, пальмової та кокосової. По відчуттю дуже приємне і дає кремовий ефект.

Нам знадобиться:

  1. оливкова олія - ​​133 грами;
  2. пальмова олія - ​​133 грами;
  3. кокосове масло - 74 грама;
  4. луг (NaOH) - 47 грам;
  5. вода охолоджена - 112 грам;
  6. ефірне масло лаванди - 30 крапель;
  7. пігмент фіолетовий - 10 крапель;
  8. сухі квіти лаванди - 0,5 чайної ложки;
  9. спирт з розпилювачем;
  10. посуд глибока для приготування маси - 2 штуки;
  11. ложка і виделка;
  12. силіконова форма Куб на 500 грам;
  13. блендер занурюється;
  14. ваги кухонні;
  15. захисні окуляри;
  16. рукавички;
  17. респіратор;
  18. фартух;
  19. ніж і стусло для нарізки мила.

Приготування:

  • Приготувати себе до роботи, а то є одягнути всю захист: окуляри, респіратор, фартух, рукавички.
  • У крижану воду тонкою цівкою насипом луг, одночасно акуратно помішуючи. Вона буде нагріватися.
  • Ми залишаємо остигати до температури 36-38 градусів.
  • Далі працюємо з маслами. Змішуємо масла, попередньо тверді розігріти.
  • Через відрізок часу, коли луг буде потрібної температури, вливаємо її в олії.
  • Блендером починаємо спішувалися до стану сліду (коли краплі залишають слід).
  • У цей момент додаємо ефірне масло і добре вимішуємо.
  • Отриману масу розділимо на дві частини і в одну додамо фіолетовий пігмент, добре перемішавши.
  • Форму обробляємо спиртом.
  • Викладаємо ложкою фіолетову масу, а за нею і світлу.
  • За допомогою вилки зробимо візерунки на поверхні і посипаємо сухою лавандою.
  • Обробити спиртом поверхню мила і накрити харчовою плівкою.
  • Загорнути в тепле покривало і поставити на батарею, духовку або інше тепле місце для того, щоб мило пройшло стадію гелю.
  • Через добу дістати мило з форми і акуратно порізати його на рівні порції.
  • Залишимо в сухому місці для дозрівання мила тижні на 2-3.

Таке мило в розрізі і зовсім не схоже на інші у використанні.


Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Рекомендовані товари