Категорії товарів

Мило нарізне «Динний мус»

Мило нарізне «Динний мус»

Як обрати смачну диню знаєте? Нещодавно сама навчилася визначати стиглість по смачному і солодкого аромату. А уявіть мило з таким ароматом. Соковитий, апетитний запах в отдушку «Динний мус» ми передамо в наше нове, Милко приготоване на рослинній англійської основі з додаванням пілінгу лимонної цедри. Ніжна пінка буде очищати кожен шматочок вашого тіла щодня.

Для створення буде потрібно:

  • рослинна англійська основа для мила «Розтопи і залий», яка не містить лаурилсульфат натрію - 0,5 кілограма;
  • жовтий пігмент - 7 крапель;
  • білий пігмент (діоксид титану) - 7 крапель;
  • 0,5 чайної ложки пілінгу з цедри лимона;
  • 30 крапель аромату «Динний мус»;
  • силіконова форма для мила під нарізку на 0,5 кілограма;
  • посуд для плавлення основи - 3 штуки;
  • дерев'яні палички - 3 штуки;
  • спирт з розпилювачем;
  • ніж і дошка;
  • упаковка і декор для мила.

Приготування мила:

  1. Мильну основу нарізаємо дрібно і плавимо.
  2. Отдушку додамо в масу і добре перемішати.
  3. На три порції (300/150/50 грам) розділимо основу в різні ємності.
  4. У порцію 150 грам додамо лимонний пілінг.
  5. У порцію 300 грам додамо жовтий пігмент.
  6. І в останню додамо білий пігмент.
  7. Все добре перемішати.
  8. Опрацюємо спиртом форму.
  9. Частина основи з пілінгом вливаємо першу.
  10. Коли почне застигати, то додати поверхні нерівності.
  11. Далі вливаємо жовту основу і чекаємо, коли візьметься кіркою. Так само можна додати нерівності або перемішати.
  12. Беремо білу основу і по чуть-чуть вливаємо, попередньо розрізавши кірку жовтого шару.
  13. Зверху посипаємо пілінгом цедри лимона.
  14. Спиртом бризкає поверхню і залишаємо остигати кілька годин в сухому місці.
  15. Далі дістаємо акуратно з форми на дошку і нарізаємо на порції.
  16. Упакуємо в прозорий пакетик і стрічку на свій смак.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Рекомендовані товари