Категорії товарів

Соняшникова високоолеїнова олія, раф. для мила з нуля

Артикул: 5477-8392
Рейтинг:
Артикул: 5477-8392
27.00 грн
шт
Артикул: 5477-8392
Способи доставки
  • Самовивіз
    БЕЗКОШТОВНО
  • Кур'єром по Києву
    0-60грн
Безкоштовна доставка від 900 грн
  • Нова Пошта
    от 30грн
  • Інші транспортні служби
    от 25грн
(Укрпошта, Делівері, Автолюкс и др.)

Олія соняшникова високоолеїнова, раф.

INCI: Неlianthus Annuus (Sunflower) Seed Оil

Зовнішній вигляд: прозора світло-жовта рідина без запаху.

Йодне число: 90г J2/100 г

Масова частка олеїнової кислоти: 80%

Число омилення: 184-190мг КОН (пор. - 134мг NaOH)

Умови зберігання: зберігати щільно закритим, без доступу світла і повітря, при температурі від +8 до +20 С.

Сфера застосування: миловаріння з нуля (рідке, тверде мило), масло-носій в масажні суміші, базове масло для приготування інфузій, добавка в косметику, мило з основи, бомбочки для ванн. Може застосовуватися в харчових цілях для смаження.

Виробництво: Україна

Високоолеїнова соняшникова олія - справжня знахідка для миловаріння з нуля. За жирно-кислотного складу таке масло практично ідентично оливковій, при цьому має оптимальне співвідношення ціна/якість.

Високоолеїнова рафінована соняшникова олія добре підходить для виготовлення декоративного мила з нуля, білосніжного або кольорового, оскільки не привносить ніякого додаткового відтінку і запаху в готовий продукт. Як добавка надає піні кремову текстуру, милу - високі доглядові властивості, а мильної масі - необхідну пластичність на стадії виготовлення.

Стандартне введення в мило з нуля - від 30 до 70%.

Завдяки своїй стабільності високоолеїнову соняшникову олію зручно використовувати як основу під олійні витяжки (інфузії) і базу-носій для інших жирних і-або ефірних масел. Високий відсоток олеїнової жирної кислоти забезпечить такії суміші транспортні властивості.

У косметичні незмивні продукти високоолеїнову соняшникову олію потрібно використовувати обмежено, оптимально до 8-9% в моноваріанті, щоб не викликати ефекту сухості шкіри.

Ця рекомендація стосується будь-яких масел з великим відсотком олеїнової кислоти в складі - авокадо, оливки, макадамії, солодкого мигдалю і ряду інших, які необхідно балансувати Баттерами і відмінними по жирно-кислотному складу оліями, а також доповнювати емолентами і окремими компонентами неомиляємої фракції.

Для змиваємих продуктів відсоток введення може бути збільшений, відповідно до рецептури того чи іншого типу шкіри (гідрофільне масло, плиточки, масляні гелі для вмивання, маски для волосся) до базової кількості рідких масел.

  • Классификация Рафіноване
Rynatcom Akhmetov
покупал масло как базу для диффузора. не смешалось с аромамаслами. стало мутным.
Написати відгук

Похожие товары

Примула вечірня олія рафінована

Примула вечірня олія рафінована

46.00 грн

Олія Лісового горіха рафінована

Олія Лісового горіха рафінована

41.00 грн

Олія Абрикосової кісточки рафінована косметична

Олія Абрикосової кісточки рафінована...

34.00 грн

Кризалідна олія

Кризалідна олія

49.00 грн

Олія Лавра нерафінована

Олія Лавра нерафінована

76.00 грн

Олія Насіння Моркви дикої  рафінована

Олія Насіння Моркви дикої рафінована

22.00 грн

Рекомендовані товари