Категорії товарів

Коко-бетаїн (coco-betaine, eco-betaine)

Артикул: 5343-8005
Бренд:
Германия
Рейтинг:
Артикул: 5343-8005
32.00 грн
шт
Бренд:
Германия
Артикул: 5343-8005
Способи доставки
  • Самовивіз
    БЕЗКОШТОВНО
  • Кур'єром по Києву
    0-60грн
Безкоштовна доставка від 900 грн
  • Нова Пошта
    от 30грн
  • Інші транспортні служби
    от 25грн
(Укрпошта, Делівері, Автолюкс и др.)

INCI: Сoco-Betaine

Інші назви: алкіл диметил бетаїн, N- (C12-16 alkyl) -N, N-dimethylglycine betaine

Зовнішній вигляд: прозора, безбарвна, в'язка рідина без запаху
Тип: амфотерна поверхнево-активна речовина
Вміст основної речовини: близько 30%.
Вміст хлоридів: 6,5-7,5.
рН 1% розчину: 6.0-8.0.
Розчинність: вода, гліцерин. 

Має сертифікат Ecocert 

Коко-бетаїн - м'який ПАР з групи амфотерних - піномиючих речовин, які в кислому середовищі проявляють катіонні властивості, а в лужному - аніонні.Широко використовується в миючих засобах особистої гігієни і побутової хімії, оскільки володіє низьким дратівливим потенціалом,  виробляється з природної і відновлюваної сировини, дає хорошу стабільну піну. Біорозкладаний і не токсичний. Є підсилювачем в'язкості, добре сумісний зі шкірою, особливо в поєднанні з аніонними ПАР.
Коко-бетаїн є найближчим аналогом відомого ПАР кокамідопропілбетаїна (КАПБ, CAPB) за властивостями, але є іншу за структурою молекулу. Це дає можливість заміни КАПБ для тих, у кого є на нього алергія. 
Другою важливою перевагою є те, що коко-бетаїн може використовуватися в органічних формулах, при належних умовах виробництва будучи повністю натуральним компонентом, в той час як КАПБ отримують виключно синтетичним шляхом. Має високу очистку, завдяки чому дає прозорі безбарвні гелі. 

Коко-бетаїн застосовується в: 

-Дитячій піномиючій косметиці,
-Засіб для інтимної гігієни,
-в шампунях і кондиціонерах для волосся,
-гель для душа,
-піна для ванн,
-Засіб для вмивання і демакіяжу на водній основі,
-Засіб для миття посуду,
-Зубних пастах-,
як добавка в рідке і тверде мило, мильну основу. 

Дозування залежить від типу засобу і комбінації з іншими ПАРами для досягнення необхідного загущуючого ефекту, зазвичай від 2 до 40%.
Може використовуватися в моноваріанті.
Зберігати в щільно закритій ємності, в темному місці при кімнатній температурі.
У холоді може помутніти, але цей ефект зворотній.

Поки немає відгуків
Написати відгук

Полісорбат-20 (ERCASORB 2020 FD)

Полісорбат-20 (ERCASORB 2020 FD)

17.00 грн

Полісорбат-80 (ERCASORB 2080) (Твін-80)

Полісорбат-80 (ERCASORB 2080) (Твін-80)

19.00 грн

ПЕГ-40 гідрогенізов. рицинова олія 90%

ПЕГ-40 гідрогенізов. рицинова олія 90%

38.00 грн

Ламесофт (Lamesoft PO 65) ПАВ

Ламесофт (Lamesoft PO 65) ПАВ

59.00 грн

ПАР Кокоіл ізетіонат натрію

ПАР Кокоіл ізетіонат натрію

24.00 грн

Коко-Глюкозид (Coco-Glucoside)

Коко-Глюкозид (Coco-Glucoside)

48.00 грн

Рекомендовані товари