Категорії товарів

Водорозчинна олія Ши(Каріте)

Артикул: 1784-2183
Бренд:
Италия
Рейтинг:
Артикул: 1784-2183
38.00 грн
шт
Бренд:
Италия
Артикул: 1784-2183
Способи доставки
  • Самовивіз
    БЕЗКОШТОВНО
  • Кур'єром по Києву
    0-60грн
Безкоштовна доставка від 900 грн
  • Нова Пошта
    от 30грн
  • Інші транспортні служби
    от 25грн
(Укрпошта, Делівері, Автолюкс и др.)

Водорозчинна олія Ши (каріте)

Характеристики олії:
З
овнішній вигляд при 25 град.Цельсія: гелеподібна маса
рН (5% розчин): 7,89
Розчинність: Диспергованість в воді
Кислотне число: 1,11 мгКОН / г
Вода (Карл Фішер): 0,30%

Пом'якшує, заспокоює, антиоксидант (омолоджує і захищає шкіру), очищає, підвищує еластичність, живить. Використовується для виробництва мила, шампунів, засобів для ванни, кремів, мазей, масажних сумішей, косметичного молочка. Зберігає піноутворення, знижує подразнюючу дію ПАР, очищає шкіру.

Показання:

- володіють прекрасними поновлюючими, зволожуючими і розгладжуючими властивостями;
- уповільнює старіння;
- природний УФ-фільтр;
- застосовується як протинабряковий та протизапальний засіб при розтягненнях і болях в суглобах;
- використовується для загоєння пуповини і після обрізання;
- при шкірних захворюваннях.

Дія олії каріте

  • захист
  • природній УФ-фільтр
  • зволоження
  • стимуляція регенеративних процесів
  • усунення сухості і подразнення
  • профілактика передчасного старіння
  • підвищення тонусу і пружності шкіри
  • насичення вітамінами.

Рекомендоване дозування:

- в кремах і лосьйонах - 2-20%
- в бальзами для губ-5-30%
- в милі - не більше 12,5%

 

Зберігання: Зберігати в темній тарі. Після відкриття зберігати тільки в холодильнику.

  • Классификация Рафіноване
Поки немає відгуків
Написати відгук

Похожие товары

Водорозчинна олія Макадамії

Водорозчинна олія Макадамії

21.00 грн

Водорозчинна олія Бавовни

Водорозчинна олія Бавовни

20.00 грн

Водорозчинна олія Зародків пшениці

Водорозчинна олія Зародків пшениці

19.00 грн

Водорозчинна олія Мигдалю

Водорозчинна олія Мигдалю

18.00 грн

Водорозчинна олія Жожоба

Водорозчинна олія Жожоба

38.00 грн

Водорозчинна олія Авокадо

Водорозчинна олія Авокадо

18.00 грн

Рекомендовані товари