Категорії товарів
Масляний бальзам для губ
Рейтинг:
Поділитися:

Масляний бальзам для губ

Натуральний і я б сказала Лікуючий бальзам для губ. Чому Лікуючий, перевіривши на себе можу сказати сміливо, що він загоює тріщини і пом'якшує ваші губи. А солодкий аромат залишить приємний легкий смак на губах. Уявіть Які тягнуть і запам'ятовуються будуть ваші поцілунки, солодше НЕ знайдеш.

Натуральний і я б сказала лікуючий бальзам для губ. Чому лікуючий, перевіривши на собі можу сказати сміливо, що він загоює тріщини і пом'якшує ваші губи. А солодкий аромат залишить приємний легкий смак на вустах. Уявіть які ваблять і запам'ятовуються будуть ваші поцілунки, солодше не знайдеш.

Бальзам буде для тієї частини тіла, яка має найтонший шар епідермісу, тому не має рецепторів, які виділяють жир, для природного природного зволоження. Саме тому в холодну пору часто губи травмуються, утворюючи тріщини через сухість. Але доглядаючи кожен день за цією частиною тіла стан губ буде прекрасним, а значить і настрій буде відмінним. Регулярний догляд дасть свої результати, і вони вас порадують.

Дам кілька порад про те, як доглядати і відноситься до уст.

Очищайте губи ніжними засобами на основі рослинних масел. Один раз в тиждень робіть пілінг з дрібними частинками. В ідеалі зробіть самі скраб на основі меду та оливкової олії. Позбавтеся від поганих звичок: облизувати губи, терти руками куточки, кусати. Пийте норму води щодня, щоб зволожувати з середини. Живити і захищати більш натуральними засобами.

Наш бальзамчик готується дуже просто, швидко, з мінімумом інгредієнтом і натуральним складом.

Ось і вся магія приготування. Легко, доступно і корисно!

Чим же корисно, запитаєте ви? А тим, що в складі більший відсоток масел, плюс натуральний бджолиний віск. Масло какао має смачний аромат шоколаду, а також захисні властивості, омолоджуючий ефект і ранозагоювальну. І те, що помади, бальзами, блиски потрапляють нам в шлунок, це факт. Тільки за натуральний масляний бальзам, приготований власноруч можна не переживати, тому що навіть потрапивши в організм, він шкоди не завдасть.

Масло ши або карите в складі нашого продукту прибере проблему пересохлих губ. Навіть користуючись одним маслом ви відчуєте його цілющі властивості вже через пару днів. Тому його часто можна зустріти в складі бальзамів.

Мигдальне масло не менш гарне і якісне по-своєму, так як багато на вітаміни і мінерали. У Стародавньому Єгипті його використовували в косметології і вважали це масло чарівним. Воно й правда дуже цілющий, і доглядає. Жирні масла допомагають швидше циркулювати крові і прискорити обмін речовин. Зморшки і шорсткість підуть надовго.

У спільній компанії ці масла просто чудодійні. Це все для того, щоб ваші губки блищали соковитістю і природний блиск. Такий бальзам незамінний і повинен бути завжди в дамській сумочці. Він приємний на губах, а його аромат ненав'язливо солодкий.

Пробуйте приготувати і даруєте подружкам, а за наступною порцією вони заскочити самі. Адже це продукт, зроблений своєю працею і з упевненістю, можете сказати, що в нього входить тільки хороші натуральні компоненти. А це означає, що тільки для вашого здоров'я і краси створено масляний бальзам для губ.

Буде здорово якщо скомбінувати і оформити подарунковий набір. У компанії з шматочком ароматного натурального мила, скрабом для тіла, бомбочкою для ванни бальзам буде виглядати прекрасно. Упакуємо в екологічну упаковку і виглядати буде естетично. Оформіть від душі і такий подарунок запам'ятатися вашому товаришеві хоча б тому, що він зроблений руками, з позитивною енергією і любов'ю. Створюйте красу і гармонію, тоді все навколо розцвіте разом з вами. Адже те, що ми випромінюємо, то і отримуємо у відповідь.

 

Що потрібно для приготування:

Для його приготування потрібно:

- віск бджолиний - 5 грам;

- масло какао - 5 грам;

- масло ши - 5 грам;

- масло мигдалю - 5 грам;

- вітамін А і Е на масляній основі - 10 крапель;

- пігмент ніжно-рожевий - 1 грам;

- аромат «Ванільне морозиво» - 5 крапель;

- ємність для інгредієнтів і ложка для розмішування;

- електронні ваги;

- тюбики або маленькі баночки для готового бальзаму;

- шприц для наповнення тюбиків бальзамом.

Масляний бальзам для губ

Процес приготування:

  • 1.

    Всі інгредієнти попередньо зважуємо.

  • 2.

    У скляну ємність кладемо віск і плавити його на водяній бані або в мікрохвильовій печі.

  • 3.

    Коли віск почне плавиться додаємо всі тверді масла і помішуючи плаву.

  • 4.

    Знімаємо з вогню і додаємо вітамін А і Е, отдушку і пігмент. Все це ретельно Змішуємо в однорідної маси.

  • 5.

    Коли бальзам буде НЕ гарячий, а в міру тепле і ще рідкий, розливаємо його за допомогою шприца в баночки, тюбики.

  • 6.

    Даємо охолонути і закриваємо кришкою

Завантажити PDF Роздрукувати
Складові
На 100 г На 500 г
Інгредієнт
В рецепт
Відсоток
Фасовка
Ціна за 1 шт.
0,5
0,5
1
113.00
0,5
0,5
1
69.00
0,5
0,5
1
29.00
0,5
0,5
1
31.00
0,5
0,5
1
64.00
0,5
0,5
1
71.00
0,5
0,5
1
20.00
0,5
0,5
1
254.00
0,5
0,5
1
35.00

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар