Категорії товарів
Мило з основи - в'язана ялинка
Рейтинг:
Поділитися:

Мило з основи - в'язана ялинка

Серед безлічі новорічних форм для мила є найбільш трендові. Цього року особливо популярно мило у вигляді в'язаних виробів - рукавички, шкарпетки, ялинки і т.д. У цій статті ми розповімо вам про те, як зробити мило у вигляді в'язаної ялинки за допомогою 3Д форми. 

  

Серед безлічі новорічних форм для мила є найбільш трендові. Цього року особливо популярно мило у вигляді в'язаних виробів - рукавички, шкарпетки, ялинки і т.д. У цій статті ми розповімо вам про те, як зробити мило у вигляді в'язаної ялинки за допомогою 3Д форми. 

Ця нескладна техніка заливки мила з основи допоможе створити вам оригінальне і досить красиве мило до нового року. Їм можна пишатися і з радістю дарувати або продавати задоволеним клієнтам. Мило ручної роботи ялинка напевно доведеться вам до душі.  

 

Що потрібно для приготування:

  • 3Д форма для мила - в'язана ялинка 
  • 90г мильної білої основи 
  • 3 краплі зеленого барвника, бажано вибрати пігмент 
  • 7-10 крапель запашки зелене яблуко   
Мило з основи - в'язана ялинка

Процес приготування:

  • 1.

    Наріжте мильну основу на квадратики однакової форми і відкладіть 10г в окрему ємність для розтоплення. 

  • 2.

    10г мильної основи розтопіть в мікрохвильовій печі або на водяній бані, не дайте їй закипіти. 

  • 3.

    Збризніть форму спиртом, потім залийте 10г основи і розподіліть її по формі, як би розгортаючи форму в руках. Якщо будуть залишки - злийте їх в ту ємність, в якій будете топити решту основи.  

  • 4.

    Розтопіть решту основи до однорідного стану, додайте в неї зелений барвник, перемішайте і в кінці додайте запашку, знову перемішайте. 

  • 5.

    Збризніть форму спиртом для кращого зчеплення шарів. 

  • 6.

    Потім вливайте зелену основу в форму. 

  • 7.

    Зверху збризніть спиртом щоб прибрати бульбашки. 

  • 8.

    Поставте мило остигати до повного затвердіння. 

  • 9.

    Через 1-2 години дістаньте ваше мило ялинку, яку зробили своїми руками.   

     

Завантажити PDF Роздрукувати
Складові
На 100 г На 500 г
Інгредієнт
В рецепт
Відсоток
Фасовка
Ціна за 1 шт.
0,5
0,5
1
338.04
0,5
0,5
1
112.00
0,5
0,5
1
27.00
0,5
0,5
1
28.755

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар