Категорії товарів
Мило з екстрактом липи
Рейтинг:
Поділитися:

Мило з екстрактом липи

Літо завжди нас захоплює буйством ароматів і палітрою кольорів. Цвітіння липи чарує своїм річним солодким смачним ароматом.

Мило з екстрактом липи

Літо завжди нас захоплює буйством ароматів і палітрою кольорів. Цвітіння липи чарує своїм річним солодким смачним ароматом. Тому мило зробимо на дану тему. Воно буде з екстрактом липи, який має властивості розгладжувати, тонізувати, очищати від бактерій вашу шкіру.

Що потрібно для приготування:

  1. англійська гліцеринова мильна основа - 500 грам;
  2. діоксид титану - 0,25 чайної ложки;
  3. аромат "Липа і ромашка" - 20 крапель;
  4. пігмент жовтий, оливковий - по 5 крапель;
  5. екстракт липи - 10 крапель;
  6. вітамін Е - 10 крапель;
  7. спирт з розпилювачем;
  8. посуд для плавлення основи - 3 штуки;
  9. дерев'яні палички для розмішування - 3 штуки;
  10. силіконова форма Куб на 0,5 кілограм;
  11. ваги кухонні;
Мило з екстрактом липи

Процес приготування:

  • 1.

    Основу подрібнити і розплавити.

  • 2.

    Спиртом обробити від бульбашок.

  • 3.

    Розділити мильну масу на три порції.

  • 4.

    В першу порцію потрібно додати: 5 крапель вітаміну Е, 5 крапель екстракту липи, 5 крапель жовтого пігменту.

  • 5.

    Вливаємо в форму і залишаємо до моменту, коли буде щільна скоринка на поверхні.

  • 6.

    У другу порцію додати: діоксид титану 1/4 чайної ложки, 3 краплі вітаміну Е, 3 краплі екстракту липи.

  • 7.

    Коли жовтий шар візьметься кіркою, ми його надрізажємо і цівкою по чуть-чуть вливаємо білу основу.

  • 8.

    У третю порцію додати: 2 краплі вітаміну Е, 2 краплі екстракту липи, 5 крапель оливкового пігменту.

  • 9.

    Так само вливаємо в основну масу, чергуючи з білою основою.

  • 10.

    Поверхню обробити спиртом, нехай пару годин остигає.

  • 11.

    Готове мило акуратно дістаємо з форми і нарізаємо на готові шматочки.

Завантажити PDF Роздрукувати
Складові
На 100 г На 500 г
Інгредієнт
В рецепт
Відсоток
Фасовка
Ціна за 1 шт.
0,5
0,5
1
204.00
0,5
0,5
1
21.00
0,5
0,5
1
45.36
0,5
0,5
1
17.00
0,5
0,5
1
17.00
0,5
0,5
1
34.00
0,5
0,5
1
71.00
0,5
0,5
1
22.00
0,5
0,5
1
4.00
0,5
0,5
1
140.00

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар