Категорії товарів

Все про пальмоядрову олію

Все про пальмоядрову олію

Пальмоядрова олія - це баттер, іншими словами, тверде масло. Одне з основних в миловарінні і косметичному виробництві. Найбільшими експортерами пальмоядрової олії в світі є: Малайзія, Нідерланди, Таїланд, Колумбія, Гватемала, Папуа Нова Гвінея.

Олію отримують з олійної пальми, при цьому з плодової м'якоті роблять пальмову олію, а з ядер, тобто кісточок, роблять «пальмоядрову». Сама назва олії говорить за себе, хоча ці масла часто ототожнюють і плутають між собою.

 

Користь пальмоядрової олії для шкіри і волосся:

  • Схожа на склад шкіри людини;
  • Володіє антиоксидантними властивостями, зволожуючими і протизапальними;
  • Добре живить, надає пружність, допомагає зменшити зморшки;
  • Усуває огрубілі ділянки, пом'якшує, а також загоює ранки і тріщини;
  • Гарна масажна олія;
  • Дуже добре підходить для гідрофільних рецептів;
  • Відмінно впливає на чутливу шкіру.

 

Відсоток введення в косметичних засобах має дуже широкий діапазон, від 1% до 100%.

У миловарінні безліч рецептів включають в себе пальмоядрову олію як одну з базових. Легко обмилюється. Це одна з олій, яка відповідає за створення піни, як, наприклад, кокосова і бабассу. Мило буде добре милитися. Також буде мати достатню твердість і білий колір. Норма введення коливається від 10% до 20% і навіть 60%.

Пальмоядрова олія може стати причиною появи і збільшення кількості комедонів. Перед використанням обов'язково провести тест на індивідуальну чутливість шкіри.


Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Рекомендовані товари