Категорії товарів

Все про водорозчинну олію

Все про водорозчинну олію

Водорозчинні олії (ВРМ) - олії, що розчиняються у воді, зберігають свої властивості, що не обтяжують косметичних засобів.

ВРМ роблять з натуральних олій за допомогою вакуумної обробки.

Так вдається зберегти їх властивості та зробити «неможливе» - розчинити масло в воді.

Водорозчинні олії широко застосовуються в косметології. З ними стало можливим додавання масел в засоби з водною фазою, від шампунів і бальзамів для волосся до лосьйонів і тоніків для обличчя і тіла.

Переваги водорозчинних олій:

  • зберігають початкові властивості;
  • знижують можливість розшарування продукту;
  • використовуються як со-емульгатори;
  • забезпечують прозорість косметичного засобу;
  • зменшують агресивна дія ПАР;
  • дозволяють зберегти піноутворення на високому рівні.

 

Aromasoap пропонує найбільш затребувані водорозчинні олії:

  • водорозчинна олія бабасу - для пінок, шампунів, середній введення до 15%;
    водорозчинна олія авокадо - добре живить і зволожує, кондиціонує, до 30%;
  • водорозчинна олія жожоба - створює захисний бар'єр, з-емульгатор, добре підходить для масок для волосся, шампунів, масажних сумішей, лосьйонів, до 20%;
  • водорозчинна олія зародків пшениці - антиоксидант, використовується в сонцезахисних засобах, кремах від розтяжок, в лосьйонах для старіючої шкіри, до 15%;
  • водорозчинна олія мигдалю - догляд за шкірою і волоссям, в тому числі, в дитячій і сонцезахисної серії, до 20%;
  • водорозчинна олія каріте (ши) - засоби по догляду за сухою, пошкодженої шкірою, сонцезахисні засоби, до 25%;
  • водорозчинна олія макадамії - надає загоює, доглядає за волоссям, живить зрілу шкіру, до 20%.

Науково підтвердженої інформації про шкоду водорозчинних олій не виявлено.


Коментарі
Елена
Можно ли добавлять водорастворимые масла в мыло из основы?
Написати коментар
Рекомендовані товари