Категорії товарів

Олія Ши (каріте) рафінована (баттер)

Артикул: 378-4035
Бренд:
Германия
Рейтинг:
Артикул: 378-4035
17.00 грн
шт
Бренд:
Германия
Артикул: 378-4035
Способи доставки
  • Самовивіз
    Безкоштовно
  • Кур'єром по Києву
    0-60грн
Безкоштовна доставка від 1000 грн
  • Нова Пошта
    от 30грн
  • Укрпошта
    от 25грн
Акція: безкоштовна доставка від 200 грн

Ши (каріте) олія рафінована 

Спосіб отримання: Натуральне.
Отримано методом пресування і рафінації з горіхів сального дерева (Butyrospermum Parkii)
INCI: Butyrospermum Parkii 
Опис: Жир від сіро-зеленого до білого кольору з легким характерним запахом.
Допускається легка мармуровість. 
Склад жирних кислот: 
12: 0 Лауринова кислота <0,05%
14: 0 Міристинова кислота <0,05%
14: 1 Мірістолеіновая кислота <0,05%
16: 0 Пальмітинова кислота 3,5%
16: 1 Пальмітолеїнова <0,05%
17: 0 Маргаринова кислота 0,09%
17: 1 Гептадеценовая кислота <0,05%
18: 0 Стеаринова кислота 43,49%
18: 1 Олеїнова кислота 43,89%
18: 2 Лінолева кислота 5,77%
18: 3 Ліноленова кислота 0,19%
18: 4 Октадекатетраеновая кислота <0,05%
20: 0 Ейкозановая 1,49%
20: 1 Ейкозеновая кислота 0,28%
20: 2 Ейкозандіеновая кислота 0,33%
20: 4 Ейкозантетраеновая кислота <0,05%
22: 0 Бегенова кислота 0,22%
22: 1 Ерукова кислота 0,09%
24: 0 Лігноцеринова кислота 0,12%
24: 1 Нервоновая кислота
Інші: 0,54%

Характеристики масла: 

Йодне число: 68 гІ2/100г
Кислотне число: 0,4
Перекисне число: відпов.
Число омилення: 171мгКОН/г
Показник заломлення: (при 40град.Цельсія) 1,459
Температура плавлення: (у відкритому капілярі) 36град.Цельсія
Терапевтичне використання:Неомиляєме жири, що входять до складу масла ши, проявляють регенеруючі властивості, впливаючи на синтез колагену. Крім того, вони мають властивості УФ-фільтрів. Це робить масло ши перспективним компонентом регенеруючих і anti-age композицій.

Тригліцериди, в складі яких є незамінні жирні кислоти, володіють пластифікуючим дією і впливають на бар'єрні властивості шкіри.

Лікування старіючої шкіри і попередження утворення зморшок;
Активізує синтез колагену;
Захисну і регенеруючу дію, в тому числі захист від УФ-випромінювання;
Пом'якшення роздратування і тріщин на шкірі;
Зволожуючі і протизапальні властивості;
Поліпшення вивільнення полярних активних інгредієнтів.

Масло ши добре розмазується і швидко вбирається в шкіру, залишає на шкірі приємне відчуття гладкості і пом'якшує її.Воно є універсальним активним інгредієнтом з чудовим пом'якшувальною і зволожуючу дію і здатністю уповільнювати старіння.За своїми якостями воно анітрохи не поступається будь-якому з відомих емолентів.Методи застосування: В чистому вигляді або в суміші з іншими маслами.

Протипоказання і запобіжні заходи: Не виявлено.Підходить для догляду за дитячою шкірою.

  • Классификация Рафіноване
Ирина
Спасибо продавцу.
Очень ответственные.
Товар хорошего качества, в хорошей упаковке.
Всё быстро собирают, связываются и отправляют.
Тихон
Хороший товар, качественное обслуживание! Спасибо! Рекомендую!
Инна Бухановская
Подходит ли для изготовления бальзама для губ?
Елена
Прекрасный магазин!!! Все товары качественные. Заказ оформляется быстро. Рекомендую!
Написати відгук

Похожие товары

Олія Пальмова РДО (Баттер)

Олія Пальмова РДО (Баттер)

17.00 грн

Олія Пальмоядрова РДО (Баттер)

Олія Пальмоядрова РДО (Баттер)

62.00 грн

Олія Ши (каріте) нерафінована (баттер)

Олія Ши (каріте) нерафінована (баттер)

28.00 грн

Какао терте натуральне

Какао терте натуральне

28.00 грн

Олія Авокадо (баттер) рафінована

Олія Авокадо (баттер) рафінована

84.00 грн

Олія Алое Вера рафінована (баттер)

Олія Алое Вера рафінована (баттер)

53.00 грн

Рекомендовані товари