Категорії товарів

Олія Лісового горіха рафінована

Артикул: 356-223
Рейтинг:
Артикул: 356-223
32.00 грн
шт
Артикул: 356-223
Способи доставки
  • Самовивіз
    БЕЗКОШТОВНО
  • Кур'єром по Києву
    0-60грн
Безкоштовна доставка від 900 грн
  • Нова Пошта
    от 30грн
  • Інші транспортні служби
    от 25грн
(Укрпошта, Делівері, Автолюкс и др.)

Олію «corylus avellana» роблять з плодів ліщини, ліщини, яка більше відома, як лісовий горіх. Найчастіше, перше знайомство з плодами цього чагарнику пов'язано з харчовою сферою.

Володіє тонким ароматом і відмінним смаком, за який його так люблять в кулінарії.

Олію ліщини додають в їжу, застосовують у парфумерії, миловарінні, виготовленні косметики.

Хімічні властивості олії лісового горіха

  • INCI: Hazelnut Nut Oil (Corylus avellana)
  • Зовнішній вигляд: рідина, жовто-коричневого кольору від світлого до насиченого відтінку, без запаху
  • Співвідношення жирних кислот: олеїнова 82%, лінолева 10%, пальмітинова 5%, стеаринова 2%
  • Неомиляемие фракція: 0,3%, токофероли, B-каротиноїди, β-ситостерин, вітаміни C, B, PP і Е (34 мг / 100г)
  • Число омилення: 185-195
  • Йодне число (кількість ненасичених зв'язків олії): 80-85
  • Щільність: 0,9
  • Тип: висихають (вбирається глибоко, досить повільно)
  • Група: B1 (переважання олеїнової кислоти)

 Олія ліщини раніше була відома як «Авелліно», від назви стародавнього міста, де торгували горіхом. У минулому про олію з фундука добре знали і регулярно використовували її.

 

 Олія лісового горіха в косметології

Зіткнувшись з олією фундука вперше, може виникнути резонне питання, чи варто купити олію лісового горіха для побутового використання.

Важливо запам'ятати, що це одна з кращих олій для масажу. Вона добре поєднується з іншими базовими оліямиі так само добре приймає ефірні.

Олія фундука доглядає за шкірою, не викликає комедонів, регенерує шкірний покрив. Це хороший компонент денних кремів.

Для проблемної шкіри, з вуграми або з надмірною жирністю олія лісового горіха одна з найперших в догляді. Вона добре засвоюється і робить шкіру подібною шовку, без липкого «післясмаку».

Властивості масла лісового горіха в косметиці

  • Омолоджуючу: олія регенерує шкірний водно-жировий баланс. Часто використовують в складі масажних сумішей від целюліту. Справляється з дрібними зморшками. Допомагає зменшити післяпологові розтяжки, різні шрами. Розгладжує найменші зморшки навколо очей і навколо рота, в куточках.
  • Протизапальну: лісовий горіх допомагає лікувати нариви, гнійники, знімати почервоніння, боротися з вуграми.
  • Очищаючу: прекрасно стягує пори і налаштовує правильну себорегуляцію. При цьому не забиває пори. Завдяки своїй некомедогенності, особливо рекомендується для жирної і проблемної шкіри.
  • Захисне: захищає від фотостаріння та інших наслідків сонячного впливу. Фактор SPF 3-4. Добре додавати в пляжну косметику захисного напрямку.
  • Освітлюючі: якщо користуватися олією лісового горіха постійно, вона допоможе добре підтягнути шкіру, судинні «зірочки» значно зменшаться. Ціна на олію лісового горіха доступна. Спробуйте її поєднання з СО2 екстрактом каштана. Купероз зменшиться. Враховуйте, що для помітного ефекту, потрібно постійне застосування. Метод «від випадку до випадку» працювати не буде.
  • Зміцнювальний: в масках і бальзамах для волосся горіх не тільки запобігає його випадінню, але і зміцнює структуру в цілому.

Олію з фундука використовують і миловари. Зазвичай, в невеликому діапазоні до 10%. Але, частіше за все, лісовий горіх йде в пережир.

Олія нестабільна, тому краще брати маленький відсоток введення. Готовий продукт використовувати протягом 6 місяців.

Олія лісового горіха особливо добра для:

  • Догляду за шкірою після сонця;
  • Області навколо очей, губ;
  • Проблемної шкіри (в тому числі, з вуграми, висипаннями);
  • Антивікового догляду;
  • Боротьби з куперозом.

 

Відсоток введення: 1-15%

  • 1-4% шкіра навколо очей, для губ;
  • 4-6% від купероза;
  • 5-10% «anti-age» засоби;
  • до 10% відновлення шкірного покриву; догляд за волоссям;
  • до 15% зняття макіяжу; масажні суміші.

Зберігання: в прохолодному місці, в темній, герметичній тарі. Після відкриття - термін придатності до півроку.

 

Особливі вказівки: обережно людям з алергією. Попередній тест обов'язковий!

 

 

 

 

  

  • Классификация Рафинированное
Поки немає відгуків
Написати відгук

Похожие товары

Рицинова олія рафінована

Рицинова олія рафінована

12.00 грн

Олія Макадамії рафінована, косметична

Олія Макадамії рафінована, косметична

19.00 грн

Примула вечірня олія рафінована

Примула вечірня олія рафінована

38.00 грн

Соняшникова високоолеїнова олія, раф. для мила з нуля

Соняшникова високоолеїнова олія, раф. для...

15.00 грн

Кризалідна олія

Кризалідна олія

49.00 грн

Олія Абрикосової кісточки рафінована косметична

Олія Абрикосової кісточки рафінована...

22.00 грн

Рекомендовані товари