Категорії товарів
Мило сувенірне "Серцеві визнання"
Рейтинг:
Поділитися:

Мило сувенірне "Серцеві визнання"

Поговоримо про любов ... А як щодо визнання в любові, почуття, або просто про те, що наболіло? Ви часто говорите про любов того, до кого відчуваєте близькість душі? Колись і для мене це було важко.

Поговоримо про любов…

А як щодо визнання в любові, почуття, або просто про те, що наболіло? Ви часто говорите про любов того, до кого відчуваєте близькість душі? Колись і для мене це було важко. Але зараз розумію, якщо не зізнатися сьогодні, завтра можеш не встигнути і жаліти довгий час. Говоріть, вимовляти, діліться своїми емоціями і враженнями. Даруйте невеликі сюрпризи і знаки уваги. Так ваша любов буде тільки міцніше. Близькій людині, навіть якщо він зовсім " колючий ", буде приємно і розтопить серце однозначно.

Наближається свято - день святого Валентина. Історію цього свята трохи сумна, але знати її потрібно. Вона про священика Валентина, який таємно вінчав закоханих, а потім за це його покарали. На той час була заборона одружується, так як воїни повинні були воювати за свою імперію. 14 лютого Святого Валентина стратили. І з того моменту відзначають день присвячений закоханим. Це привід проявити і відкрити свої почуття. Особливо в таке свято романтики, ніжності, ласки. Сюрпризи ми можемо підготувати заздалегідь, враховуючи індивідуальність кожного приймаючого подарунки.

Один варіант вам сьогодні запропоную приготувати. Це буде сувенірна мило в формі серця, але посередині з силуетом закоханої пари. Додамо прекрасний вабить східний аромат "Лейла", красиво спакуємо і подаруємо в потрібний момент, коханій людині. Так само можна зробити багато інших варіантів у формі серця: мило з люфою, з водорозчинній картинкою, мило з нуля, лавандова, м'ятна і так далі. Наскільки фантазія вам дозволить, настільки і творіть.

Готуємо мило з англійської основи Crystal SLS free. Вона прекрасна в роботі і дозволяє розгулятися на творчому полі. Адже і колір, і аромат відмінно передає. І за якістю відповідає європейським стандартам. За рахунок того, що в складі не має лаурилсульфат натрію (інгредієнт, який дає рясну піну), шкіра не пересушується, а навпаки зволожується. Після миття рук залишаються приємні відчуття.

Сувенірна мило готове. Дівчата і творчі особистості таке оцінять точно. Це приємний, практичний подарунок до даного свята. А ще гарний декор вашої ванної кімнати.

Знаєте, як залучити покупців? Почніть з своїх друзів. Приготуйте гарне мило і покладіть в мильницю до приходу гостей. Воно буде помічено однозначно. І приготуйте запаси милок, щоб відразу подарувати близьким. Ну а коли вони спробують його, то захочуть ще таке або подібне. Так що тут можна використовувати такий маркетинговий хід. Така собі реклама. Творіть і насолоджуйтеся роботами. А також даруєте красу, роблячи світ прекраснішим!

Що потрібно для приготування:

Для приготування сувенірного мила нам знадобиться:

- Англійська мильна основа Crystal sls free - 120 грам;

- 7 крапель аромату "Лейла" (пряний східний аромат);

- червоний, чорний пігменти - по пару крапель;

- пігмент сухий золотистий або сріблястий - 1 грам;

- пластикова форма "Закохана пара";

- ваги для зважування основи;

- ніж і дошка для нарізки;

- піпетка для миловаріння;

- пластикова ємність для роботи з мильною масою - 2 штуки;

- дерев'яна паличка для з'єднання інгредієнтів - 2 штуки;

- спирт з розпилювачем;

- рукавички і маска (респіратор);

- коробочка або прозорий пакет для упаковки;

- стрічка, рафія, шнурочки для упаковки готового мила.

Мило сувенірне "Серцеві визнання"

Процес приготування:

  • 1.

    В першу чергу потрібно приготувати простір, в якому ви будете працювати і творити. Прибрати все зайве і залишити тільки потрібні матеріали.

  • 2.

    Далі беремо мильну основу і подрібнюємо для рівномірного плавлення. Наша основа відмінної якості і ріжеться м'яко.

  • 3.

    Переклавши в ємність порізану основу, плавимо її в мікрохвильовій печі або на водяній бані.

  • 4.

    Коли база розплавиться трошки відливаємо в маленьку ємність. Ця частина нам знадобиться для виділення силуету темним кольором.

  • 5.

    Додамо чорний пігмент і краплю аромату. Добре перемішуємо.

  • 6.

    Беремо формочку і обробляємо спиртом.

  • 7.

    За допомогою спеціальної піпетки вливаємо чорну масу в силует.

  • 8.

    Чекаємо, коли охолоне і продряпайте, для кращого скріплення.

  • 9.

    Беремо іншу розплавлену основу і додаємо червоний пігмент, отдушку.

  • 10.

    Виливаємо мильну основу в пластикову формочку і поверхню бризкає спиртом, щоб прибрати бульбашки, які з'являються після заповнення.

  • 11.

    Коли мило застигне, акуратно видавлюємо його на дошку.

  • 12.

    Ножем обрізаємо зайве по краях.

  • 13.

    Візьмемо золотистий пігмент і акуратно зробимо напилення на силует. Що додасть більш ошатний вигляд.

  • 14.

    Коли Милко підсохне можна його упакувати і красиво оформити упаковку, декоруючи всілякими квітами, наклейками, стрічками.

Завантажити PDF Роздрукувати
Складові
На 100 г На 500 г
Інгредієнт
В рецепт
Відсоток
Фасовка
Ціна за 1 шт.
0,5
0,5
1
83.00
0,5
0,5
1
132.00
0,5
0,5
1
254.00
0,5
0,5
1
3.50
0,5
0,5
1
4.00
0,5
0,5
1
12.00
0,5
0,5
1
10.00

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар