Категорії товарів

Амбралюкс (Iso E Super) IFF 10 г (1шт)

Артикул: 4596
Бренд:
Испания
Рейтинг:
Артикул: 4596
56 грн
шт
Бренд:
Испания
Артикул: 4596
Способи доставки
  • Самовивіз
    Безкоштовно
  • Кур'єром по Києву
    0-80 грн
Безкоштовна доставка від 2000 грн
  • Нова Пошта
    від 50 грн
  • Укрпошта
    від 30 грн
Безкоштовно перевізниками від 2000 грн

Амбралюкс (Iso E Super)   - унікальний компонент, який часто використовується в парфумерії, миловарінні, а також при виготовленні косметичних засобів. Ця речовина має спеціальний склад, завдяки чому дуже цінується. Багато додають його навіть в домашню косметику.

Сфера використання: 
- різна косметична продукція; 
- засоби для ванни; 
- побутова хімія; 
- засоби для тіла; 
- парфуми, туалетна вода і т.д.

Амбралюкс Iso E - феромон,самий популярний і затребуваний фіксатор ароматів! Використовується як самостійний аромат (при розведенні спиртом), так і з додаванням основних ароматів шляхом змішування або нанесення до або після, тим самим змінюючи ноти їх сприйняття і тривалість!  
Якщо амбралюкс змішати в пропорції 1 до 4 із спиртом, то отримаєте знамениту молекулу 01. 
аромат Амбролюкса унісекс і підвищує привабливість у протилежної статі, підвищує потяг і настрій.

Аромат: деревно-амбровий, м'який. 
Зовнішній вигляд: прозора, безбарвна або блідо-жовта в'язка рідина. 
Щільність (при 20 ℃): 0,964г / мл 
Коефіцієнт заломлення (при 20 ℃): 1,4994 
Вміст основної речовини: 93,10% 
альфа-ізомер: 13,03% 
бета-ізомер: 63,55% 
гамма-ізомер: 10,24% 
Дозування в загальній композиції: 0,5-25%.

Юлія
Скільки крапель потрібно для твердих парфумів (10 мл воск/масло)?
Аліна
И какое количество за эти деньги?
Аліна
Что по поводу основы к мылу? Как?
Ольга
Приємний запах, не різкий,але стійкий.Рідина(схоже на гліцеринову основу) в тарі з темного скла.Дякую за товар
Irina
Можно добавлять в соевый воск?
Анжела
Пркупаю уже в 3 раз. Для меня абсолютно божественный запах.
Вика
Девочки снемите ролик как ними пользоваться???
Мария
Заявленное описание соответствует истине! Использовала в комплексе как фиксатор. Фиксирует ароматы замечательно! Добавляет свой шарм и шлейф. Спасибо!
Анастасия
я тоже не поняла в каком виде он продается. 1 шт. - это кусочек? тогда нельзя в основу, т.к. вещество растворяется в спирте.
Виктория
Можно ли в чистом виде добавлять в основу?
Яна
Очень нравится, закажу ещё
Настя
Просто супер!! Спасибо вам!! Очень приятный аромат. СПАСИБО
Елена
Можно ли в добавлять в основу? Если да то сколько?
Написати відгук

Похожие товары

Бергамот ефірна олія 10мл

Бергамот ефірна олія 10мл

89 грн

Бергамот ефірна олія, Іспанія

Бергамот ефірна олія, Іспанія

51.5 грн

Шавлія мускатна ефірна олія 10 мл

Шавлія мускатна ефірна олія 10 мл

93 грн

Іланг-іланг ефірна олія Німеччина

Іланг-іланг ефірна олія Німеччина

68.5 грн

Кедр ефірна олія 10мл

Кедр ефірна олія 10мл

69 грн

Кипарис ефірна олія 10мл

Кипарис ефірна олія 10мл

86 грн

Рекомендовані товари