Категорії товарів

Сандал (Аміріс) ефірна олія 10мл (1шт)

Артикул: 1009
Бренд:
Украина
Рейтинг:
Артикул: 1009
142.50 грн
шт
Бренд:
Украина
Артикул: 1009
Способи доставки
  • Самовивіз
    БЕЗКОШТОВНО
  • Кур'єром по Києву
    0-60грн
Безкоштовна доставка від 900 грн
  • Нова Пошта
    от 30грн
  • Інші транспортні служби
    от 25грн
(Укрпошта, Делівері, Автолюкс и др.)

Сандалове ефірне масло виробляється з деревини відповідної породи дерев, які найчастіше можна зустріти в Індії. Це масло найефективніше застосовується у виробництві косметики ручної роботи, ароматерапії, косметології. Особливу популярність отримало завдяки позитивному впливу на шкіру через що часто використовується в кремах і лосьйонах, як компонент масел для масажу.

Аромат ефірного масла сандалу, можливо, є одним з найдавніших на планеті, оскільки застосовувалося в релігійних служіннях задовго до того, як людству відкрився весь спектр його позитивних властивостей. У традиціях Аюверди, масло сандалу допомагало зберігати і накопичувати духовну енергію.

Властивості ефірного масла Сандал

Сандалове масло має відмінну рису - потужний і терпкий смак.

Основні властивості:

    протизапальні;

    антисептичні;

    зволожуючий і пом'якшувальний;

    відбілюючий;

    потужний афродизіак.

Крім того, застосовуючи санадалове масло в косметиці по догляду за шкірою обличчя, воно здатне підтягувати і розгладжувати шкіру, усувати в'ялість і дрібні зморшки.

Антисептичні та протизапальні властивості дозволяють усувати від вугрової хвороби, лікують проблемну шкіру, позбавляють від висипу.

Пом'якшувальна дія знімає роздратування і свербіння.

Масло сандалу також позитивно впливає на здоров'я людини: зміцнює судини, допомагає стимулювати роботу імунітету, покращує кровообіг. Застосовується при лікуванні простудних захворювань, ангіни, нежиті та кашлю.

При використанні можна поєднувати з: ладаном, трояндою, пачулі, олією рожевого дерева і т.д.

Купити масло сандалового дерева

Ефірна олія сандалу можна купити для:

    ароматерапії;

    ванн;

    гарячих інгаляцій;

    масажу;

    як компонент косметики по догляду за шкірою;

    для виготовлення свічок ручної роботи;

    для шампунів.

  • До свята 8 Березня
  • Направление аромата Квіти
ОЛЬГА
Запах масла специфический. Заказывала для добавления его в крем, так оно идеально подходит для моей сухой кожи. Результатом довольна. Заказ получила быстро и своевременно.
Написати відгук

Похожие товары

Композиція Заспокійлива 10мл

Композиція Заспокійлива 10мл

65.00 грн

Пачулі ефірна олія Німеччина

Пачулі ефірна олія Німеччина

32.00 грн

Жасмін ефірна олія Франція

Жасмін ефірна олія Франція

20.00 грн

Лаванда 1 сорт ефірна олія 10мл

Лаванда 1 сорт ефірна олія 10мл

63.00 грн

Лайм ефірна олія 5мл

Лайм ефірна олія 5мл

52.00 грн

Лимон ефірна олія

Лимон ефірна олія

56.00 грн

Рекомендовані товари