Категорії товарів
Великоднє мило Яйце з візерунком
Рейтинг:
Поділитися:

Великоднє мило Яйце з візерунком

У великодньому милі головне - правильно вибрати форму, іноді дуже багато від цього залежить. Трендом форм до Великодня є звичайно ж яйце. У цій статті ми розповімо про ще один варіант мила до Великодня в формі яйця.

У великодньому милі головне - правильно вибрати форму, іноді дуже багато від цього залежить. Трендом форм до Великодня є звичайно ж яйце. У цій статті ми розповімо про ще один варіант мила до Великодня в формі яйця.

Хочемо нагадати, не заливайте другий шар в мило занадто гарячим. Основа може розтопити попередній шар. Вибирайте будь-яку запашку і поєднуйте кольори і робіть індивідуальне мило.

Що потрібно для приготування:

  • Форма для мила з пластика    
  • Яйце з візерунком    
  • Піпетка
  • Основа для мила біла - 100 г
  • Пігмент синій - 2 краплі
  • Пігмент жовтий - 1 крапля
  • Пігмент фіолетовий - 1 крапля
  • Запашка Вербена - 10-15 крапель
Великоднє мило Яйце з візерунком

Процес приготування:

  • 1.

    Відміряйте необхідну кількість основи, наріжте невеликими кубиками і поставте топитися в мікрохвильову піч або на водяну баню.   

  • 2.

    Коли основа стала рідкою, відміряйте близько 2х грам в два маленьких стаканчика, додайте в кожен по 1 краплі жовтого і фіолетового барвника.   

  • 3.

    Отриману основу залийте піпеткою в смужку і кружочки форми.   

  • 4.

    Іншу основу пофарбуйте синім пігментом до отримання потрібного кольору. Подряпайте вже залиті шари зубочисткою і побризкайте форму спиртом.   

  • 5.

    Додайте до блакитної основи запашку, потім заливайте мило в форму.   

  • 6.

    Побризкайте мило спиртом, щоб видалити бульбашки з поверхні. Залиште мило на 1-2 години, щоб воно встигло застигнути.

Завантажити PDF Роздрукувати
Складові
На 100 г На 500 г
Інгредієнт
В рецепт
Відсоток
Фасовка
Ціна за 1 шт.
0,5
0,5
1
24.00
0,5
0,5
1
3.00
0,5
0,5
1
50.00
0,5
0,5
1
12.00
0,5
0,5
1
10.00
0,5
0,5
1
12.00

Коментарі
Гамалиев Сергей
4+6=10
Гамалиев Сергей
34+5=39
Написати коментар