Категорії товарів

Диметикон 350St

Артикул: 1804-164
Короткий опис

Используется в косметических средствах как компонент, улучшающий структуру и взаимосовместимость различных ингредиентов в рецептуре. Создает защитную пленку, предохраняющую кожу от внешних воздействий - ветра, мороза, резких перепадов температуры.

Бренд:
Германия
Рейтинг:
Артикул: 1804-164
18.00 грн
шт
Короткий опис

Используется в косметических средствах как компонент, улучшающий структуру и взаимосовместимость различных ингредиентов в рецептуре. Создает защитную пленку, предохраняющую кожу от внешних воздействий - ветра, мороза, резких перепадов температуры.

Бренд:
Германия
Артикул: 1804-164
Способи доставки
  • Самовивіз
    БЕЗКОШТОВНО
  • Кур'єром по Києву
    0-60грн
Безкоштовна доставка від 900 грн
  • Нова Пошта
    от 30грн
  • Інші транспортні служби
    от 25грн
(Укрпошта, Делівері, Автолюкс и др.)

Диметикон 350St (полідиметилсилоксан), застосовуваний в косметиці в якості компонента, який покращує структуру готового продукту і сумісність інгредієнтів між собою.

Зовнішній вигляд: прозора, масляниста, безбарвна рідина (при 25 0C), з ледь помітним запахом, або зовсім без запаху.

Щільність (25 0C) - 0,973 г / см3

 

Властивості диметикону 350St в косметиці:

Диметикон, будучи компонентом косметичних засобів, створює на поверхні шкіри захисну плівку, яка рятує від різких перепадів температур, морозу і вогкого вітру. Має здатність вирівнювати рельєф шкіри. Може використовуватися в доглядовій косметиці для всіх типів шкіри, включаючи дуже суху і чутливу. Диметикон не дозволяє волозі випаровуватися і затримує її, чим створює відмінний зволожуючий ефект.

Застосовується в декоративній косметиці, створюючи рівномірне нанесення, гладке ковзання і легкий блиск.

Полідиметилсилоксан популярний і в засобах для волосся. Виступає кондиціонуючим компонентом в незмивних бальзамах та ополіскувачах. Захищає волосся від пошкоджень, робить його слухняним, шовковистим, м'яким і блискучим.

 

Відсоток введення:

  • Декоративна косметика - до 40%
  • Креми і лосьйони - 0,5 -5,0%
  • Кондиціонери, шампуні - 0,5-4%

 

Поки немає відгуків
Написати відгук

Похожие товары

Фенілтриметикон (BC 98/073)

Фенілтриметикон (BC 98/073)

29.00 грн

Полікватерніум 10 (кондиціонер)

Полікватерніум 10 (кондиціонер)

38.00 грн

Циклометикон

Циклометикон

28.00 грн

Ізононіл Ізононоат (Ultrafeel ININ, Ланол 99)

Ізононіл Ізононоат (Ultrafeel ININ, Ланол 99)

36.00 грн

Фракційна кокосова олія (капрілік / капрік тригліцериди)

Фракційна кокосова олія (капрілік / капрік...

24.00 грн

Амодіметікон (водорозчинний силікон)

Амодіметікон (водорозчинний силікон)

32.00 грн

Рекомендовані товари