Категорії товарів
Крем для тіла - Жіноча насолода
Рейтинг:
Поділитися:

Крем для тіла - Жіноча насолода

Сьогодні ми будемо використовувати дуже простий рецепт крему для тіла, який з першого разу легко приготувати, а в подальшому змінювати в залежності від бажаного результат.
У рецепті використовуємо один з найпопулярніших емульгаторів Olivem 1000. З нього багато хто починає знайомство зі світом кремоваріння.

Сьогодні ми будемо використовувати дуже простий рецепт крему для тіла, який з першого разу легко приготувати, а в подальшому змінювати в залежності від бажаного результат.
У рецепті використовуємо один з найпопулярніших емульгаторів Olivem 1000. З нього багато хто починає знайомство зі світом кремоваріння.

Такий крем можна сміливо використовувати протягом місяця. А якщо ставити в холодильник, то термін зберігання подовжиться.

Що потрібно для приготування:

Рецепт крему для тіла (на 100 грам)

Водна фаза:

  • очищена вода 75,5% - 75,5г;

Масляна фаза:

  • олія ши рафінована 6% - 6 г;
  • олія авокадо рафінована 9,5% - 9,5 г;
  • Olivem тисячу 4,5% - 4,5 г;

Активна фаза:

  • ефірні олії або композиція 0,5% - 0,5 г;
  • D-Pantenol (75%) 4% - 4г;
  • Sharomix EG10 (аналог Euxyl PE9010, Еуксіл) - 2 краплі.
Крем для тіла - Жіноча насолода

Процес приготування:

  • 1.

    Дезінфікуємо тару для приготування і баночку, в якій буде перебувати вже готовий крем.

  • 2.

    В одну ємність відміряємо водну фазу, а в другу масляну.

  • 3.

    Обидві фази нагріваємо на водяній бані до 65 ° С, потім знімаємо їх.

  • 4.

    З'єднуємо обидві фази, при цьому працюємо міксером, постійно помішуючи суміш. Продовжуємо ретельно перемішувати приблизно 3-5 хвилин.

  • 5.

    Перевіряємо температуру суміші, вона повинна бути нижче 35-30 ° С. Якщо немає, залишаємо суміш, поки температура не впаде до потрібної позначки.

  • 6.

    Вводимо активну фазу. Всю суміш знову ретельно перемішуємо і поміщаємо в тару.

Завантажити PDF Роздрукувати
Складові
На 100 г На 500 г
Інгредієнт
В рецепт
Відсоток
Фасовка
Ціна за 1 шт.
0,5
0,5
1
34.00
0,5
0,5
1
102.00
0,5
0,5
1
61.00
0,5
0,5
1
98.00
0,5
0,5
1
23.00

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар