Категорії товарів

Фенілтриметикон (BC 98/073)

Артикул: 4045-2945
Бренд:
Германия
Рейтинг:
Артикул: 4045-2945
39.00 грн
шт
Бренд:
Германия
Артикул: 4045-2945
Способи доставки
  • Самовивіз
    БЕЗКОШТОВНО
  • Кур'єром по Києву
    0-60грн
Безкоштовна доставка від 900 грн
  • Нова Пошта
    от 30грн
  • Інші транспортні служби
    от 25грн
(Укрпошта, Делівері, Автолюкс и др.)

Фенілтріметікон - полімер, який є компонентом природних мінералів - опала і кварцу. Являє собою прозору маслянисту рідину без запаху, нерозчинну у воді.Розчиняється в спирті і оліях.

Вважається самим «блискучим» силіконом, в засобах для догляду за волоссям він, через здатність заломлювати світло, здатний підсилювати природний блиск волосся.Крім цього він збільшує міцність волосся, покриваючи його найтоншою плівкою; склеює посічені кінці волосся, додає об'єм зачісці; забезпечує хорошу укладку і термостійкість волосся; полегшує розчісування; запобігає наелектризуванню волосся.

При використанні в рецептурах помад, блисків і бальзамів для губ забезпечує апетитний, глянцевий блиск.

Фенілтріметікон, введений в рецептуру дезодорантів і засобів від засмаги запобігає появі на одязі і шкірі білих слідів від косметичних засобів, пригнічує потовиділення.

При використанні цього силікону при виготовленні кремів, лосьйонів, зменшується липкість і клейкість інгредієнтів, поліпшується текстура кінцевого продукту.

Фенілтріметікон застосовується для виготовлення

- сонцезахисної косметики (в концентрації 2-8%) 
- засобів для догляду за волоссям (шампуні, кондиціонери, бальзами - 1-5%) 
- антіперспіратнів і дезодорантів (5-10%) 
- кремів для гоління (1-20%) 
- лосьйонів і кремов (2-5%) 
- помад, бальзамів для губ (1-3%) 
- декоративної косметики (0,5-5%).

При виготовленні косметичних засобів вводиться або в жирну фазу, або в охолоджені емульсії.

Фенілтріметікон, відповідно до загальних положень косметичної директиви Євросоюзу, визнаний абсолютно безпечним компонентом, який може без обмежень використовуватися при виготовленні косметичних засобів.

Джерело: vsezdorovo.com

 

Елена
Можно силикон вводить в водную фазу?
Яна Борисовская
Все полностью соответствует описанию.результатом довольна!
Написати відгук

Ізононіл Ізононоат (Ultrafeel ININ, Ланол 99)

Ізононіл Ізононоат (Ultrafeel ININ, Ланол 99)

35.00 грн

Фракційна кокосова олія (капрілік / капрік тригліцериди)

Фракційна кокосова олія (капрілік / капрік...

35.00 грн

Амодіметікон (водорозчинний силікон)

Амодіметікон (водорозчинний силікон)

104.00 грн

Полікватерніум 10 (кондиціонер)

Полікватерніум 10 (кондиціонер)

48.00 грн

Циклометикон

Циклометикон

28.00 грн

Диметикон 350St

Диметикон 350St

23.00 грн

Рекомендовані товари