Категорії товарів

Рідкий екстракт Огірка гліколевий

Артикул: 1777-67
Бренд:
Украина
Рейтинг:
Артикул: 1777-67
19.00 грн
шт
Бренд:
Украина
Артикул: 1777-67
Способи доставки
  • Самовивіз
    БЕЗКОШТОВНО
  • Кур'єром по Києву
    0-60грн
Безкоштовна доставка від 900 грн
  • Нова Пошта
    от 30грн
  • Інші транспортні служби
    от 25грн
(Укрпошта, Делівері, Автолюкс и др.)

Рідкий екстракт Огірка гліколевий

Зовнішній вид: однорідна прозора рідина
Масова частка сухої речовини: 20%
Використана частина рослини: цілі плоди огірка
Хімічний склад: органічні кислоти (яблучна, лимонна, щавлева, галова, Корчин), фолієва кислота (віт В9), вітамін С, ніацин, віт В1, В2, бета-каротин, калій, фосфор, залізо, глюкоза, фруктоза, кукурбітацин.

Екстракт стабілізовано бензоатом натрію.

Екстракт огірка гліколевий:
- добре зволожує;
- вирівнює тон шкіри (проти веснянок, пігментних плям);
- заспокоює, зменшує свербіж і подразнення;
- освіжає;
- сприятливо впливає на втомлену шкіру;
- покращує стан жирної шкіри з розширеними порами.


Застосовується:
- в складі очищувальних гелів, лосьйонів, тоніків, масок і скрабів;
- в засобах після засмаги;
- в комплексному догляді за проблемною шкірою;
- в anti-age косметиці;
- в лініях для чутливої ​​і тонкої шкіри;
- для демакіяжу, в засобах по догляду за зоною навколо очей.

 

Дозування: 5-50% (оптимально до 30)

 

 Для свіжості шкіри екстракт огірка добре поєднується з гідролатом м'яти, меліси, гелем алое вера.

Для поліпшення кольору обличчя можна комбінувати з екстрактами лимона, солодки, з гідролатом петрушки.

Для проблемної шкіри - з гідролатами розмарину, шавлії, ромашки, лаванди.


Зберігати в темному прохолодному місці.

Сам по собі пропіленгліколь є волого утримуючим агентом, соконсервантом, а також може служити провідником деяких біологічно-активних речовин через шкірний бар'єр.

Це безпечний екстрагент, солодкувата нетоксичниа речовина без кольору і запаху, зареєстрована в якості харчової добавки Е1520. Пропіленгліколь широко використовується в косметичній та парфумерній промисловості як носій, пом'якшувач і зволожувач в складі шампунів, кремів, зубних паст, помад, тоніків, лосьйонів.

Перевага пропіленгліколевих екстрактів перед звичайними спиртовими:
- не розшаровуються косметичні емульсії, легко вбудовуючись до складу засобів на водній основі;
- не токсичні і не подразнюють шкіру;
- мають невисоку вартість;
- здатні акумулювати як гідрофільні, так і багато ліпофільні речовини (водо- і жиророзчинні вітаміни, бета-каротин, мінеральні солі, алкалоїди в формі лугів, органічні кислоти, цукру, фенольні сполуки і поліфеноли, в т.ч. флавоноїди, терпени, амінокислоти і пептиди)
- завдяки носію-екстрагенту сприяють проникненню біологічно активних речовин екстракту в шкіру.

 

Поки немає відгуків
Написати відгук

Похожие товары

Рідкий екстракт Лаванди гліколевий

Рідкий екстракт Лаванди гліколевий

19.00 грн

Рідкий екстракт Ламінарії гліколевий

Рідкий екстракт Ламінарії гліколевий

19.00 грн

Поліфеноли винограду (екстракт пропіленгліколевий)

Поліфеноли винограду (екстракт...

39.00 грн

Рідкий екстракт Алое віра гліколевий

Рідкий екстракт Алое віра гліколевий

19.00 грн

Рідкий екстракт квіток Ромашки гліколевий

Рідкий екстракт квіток Ромашки гліколевий

19.00 грн

Рідкий екстракт Чайне дерево гліколевий

Рідкий екстракт Чайне дерево гліколевий

19.00 грн

Рекомендовані товари