Категорії товарів
Мило з нуля холодним способом рожеве дерево
Рейтинг:
Поділитися:

Мило з нуля холодним способом рожеве дерево

Мило з нуля завжди хочеться зробити особливим, тим більше якщо воно приурочене до жіночого свята. Мило з нуля холодним способом робити досить просто, головне дотримуватися основних правил безпеки, підібрати збалансований рецепт. Це рожеве мило вам точно сподобається.

Мило з нуля завжди хочеться зробити особливим, тим більше якщо воно приурочене до жіночого свята. Мило з нуля холодним способом робити досить просто, головне дотримуватися основних правил безпеки, підібрати збалансований рецепт. Це рожеве мило вам точно сподобається.

Мило з нуля рожеве дерево, як бачите, готується дуже просто, але порадує вас точно. Аромат залишиться на руках, а мило прикрасить ванну кімнату. Для цікавої прикраси верхівки мила можете використовувати висушені бутони троянди. 

Що потрібно для приготування:

  • Масло ши 10% - 33,39 г
  • Оливкова олія 34% - 114,9 г
  • Пальмова олія 30% - 101,19 г
  • Какао Баттер 7% - 22,6 г
  • Рицинова олія15% - 50,6 г
  • Кокосове масло 23% - 77,9 г
  • Луг - 46,49 г
  • Вода - 112,52г
  • Червоний пігмент
Мило з нуля холодним способом рожеве дерево

Процес приготування:

  • 1.

    Всі олії відміряйте на кухонних вагах і складіть в спеціальну ємність, призначену для плавки масел.

  • 2.

    Поставте їх на водяну баню або в мікрохвильову піч і розтопіть до однорідного стану.

  • 3.

    У попередньо охолоджену воду додайте потроху луг. Луг вводиться поступово і постійно перемішується щоб уникнути перегріву рідини.

  • 4.

    Коли олії і лужний розчин охолонуть до 55-50градусів С, влийте луг в олії, акуратно перемішайте, а потім доведіть мило до середнього сліду.

  • 5.

    Додайте в мильну масу барвник, перемішайте до однорідності.

  • 6.

    В останню чергу додайте запашку. Краще відразу протестувати отдушку на невеликій кількості мильної маси, так як запашки дуже часто сильно прискорюють настання сліду.

  • 7.

    Перемішайте мило до однорідного стану.

  • 8.

    Викладіть мило в форму, оформіть верх мила.

  • 9.

    Якщо не хочете щоб мило пройшло стадію гелю, поставте його на годину в холодильник.

  • 10.

    Через добу можете отримати мило з форми, нарізати на шматки і прибрати до повного визрівання на 1 місяць.

Завантажити PDF Роздрукувати
Складові
На 100 г На 500 г
Інгредієнт
В рецепт
Відсоток
Фасовка
Ціна за 1 шт.
0,5
0,5
1
24.00
0,5
0,5
1
43.00
0,5
0,5
1
15.00
0,5
0,5
1
34.00
0,5
0,5
1
12.00
0,5
0,5
1
21.00
0,5
0,5
1
21.00

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар